PREMIERELØVE: Petter Pilgaard (33) kom på premierefesten etter Kristian Valens nye show "Fra Hillevåg til Hollywood" på restaurant Oro i Oslo. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
PREMIERELØVE: Petter Pilgaard (33) kom på premierefesten etter Kristian Valens nye show "Fra Hillevåg til Hollywood" på restaurant Oro i Oslo. Foto: Andreas Fadum, Se og HørVis mer

Tyr til stamceller for å redde håret

Hva pillene jeg går på inneholder, aner jeg ikke. Det viktigste er at jeg ikke mister håret, sier Petter Pilgaard.

SEOGHØR.NO: - Hva pillene jeg går på inneholder, aner jeg ikke. Heller ikke hva de tilsetter i blodet mitt. Det bryr jeg meg egentlig ikke så mye om. Det viktigste er at jeg ikke mister håret, sier NRJ.programleder Petter Pilgaard (33) etterfulgt av latter.

Se og Hør traff den sjarmerende og munnrappe programlederen på Kristian Valens (39) premierefest på restaurant Oro i Oslo lørdag, etter at Valen fylte Oslo konserthus til randen med sitt nye show ”Fra Hillevåg til Hollywood”.

- Som du ser, er jeg veldig rød i dag. Det er ikke fordi jeg har vært i Syden, eller tatt solarium. Det er på grunn av at jeg er på siste dag med tabletter. Jeg burde egentlig ikke ha gått ut i dag, men jeg klarer ikke å holde meg inne, sier Petter.

Stamcellebehandling.

PREMIERELØVE: Petter Pilgaard (33) kom på premierefesten etter Kristian Valens nye show "Fra Hillevåg til Hollywood" på restaurant Oro i Oslo. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
PREMIERELØVE: Petter Pilgaard (33) kom på premierefesten etter Kristian Valens nye show "Fra Hillevåg til Hollywood" på restaurant Oro i Oslo. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

Tidligere har Petter vært igjennom hårtransplantasjon. Det innebar at hårsekker ble flyttet fra bakhodet, og frem til områdene hvor Petter begynte å bli tynnhåret.

- Man kan si hva man vil, men hår er faktisk veldig viktig. Da jeg var igjennom transplantasjonen fikk jeg vite at hårsekkene mine ikke var så gode som man håpet, og derfor fikk jeg tilbud om Hydracell, som er en stamcellebehandling.

I følge Petter, skal hårtransplantasjon og stamcellebehandling stoppe hårtapet for syv av ti. Derfor er han svært positiv i troen på at håret rundt vikene kommer tilbake.

LES OGSÅ: Se hva som skjedde bak forhenget!