«Typisk norsk»-Petter bytter kanal

- Jeg har sikkert atlltid vært litt misforstått lojal til NRK.

POPULÆR PROGRAMLEDER: Petter Schjerven har gjort suksess med program som «Typisk Norsk» og «Tingenes tilstand» på NRK. Nå bytter han kanal til TVNorge. Foto: NRK
POPULÆR PROGRAMLEDER: Petter Schjerven har gjort suksess med program som «Typisk Norsk» og «Tingenes tilstand» på NRK. Nå bytter han kanal til TVNorge. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Petter Schjerven har gjort suksess på NRK med programmer som «Typisk Norsk» og «Tingenes tilstand».

Men etter 14 år i statskanalen, satser 44-åringen nå på nye prosjekter hos konkurrenten TVNorge, ifølge VG.

Schjerven - som jobber som frilanser i produksjonsselskapet Teddy TV - sier han er klar for å bytte beite etter at han i en stund har slitt med å få solgt inn ideene sine til nye programmer hos NRK.

- Jeg har ikke fått napp på en stund i NRK, har hatt et par prosjekter inne på vent, fikk nei på et prosjekt, sånne slag skal man ta underveis. Men hvis det går veldig lang tid, må man tenke om man ikke skal prøve et annet sted.

Programlederen sier den ufrivillige pausen har dratt ut i tid, fordi han har nølt med å ta valget om å bytte kanal.

- Jeg har sikkert alltid vært litt misforstått lojal til NRK. Det er ikke nødvendigvis en lojalitet den andre veien, bare jeg som synes det har vært fint å være i NRK, mine prosjekter har funket bra der, men i og med at man ikke er ansatt eksisterer ikke den lojaliteten noe annet sted enn i mitt hode, sier han til VG.


Schjerven sier at det ikke var det økonomiske som gjorde at han bestemte seg for å bytte kanal.

- At jeg kommer til å tjene veldig mye mer, tror jeg ikke. Litt, kanskje. Det er litt mer i bånn, litt mer trygghet. Men det er ikke det som gjorde at jeg ville til TVNorge.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Typisk Norsk-Petter ble påkjørt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer