KILOENE SKAL BORT: "God morgen Norge"-programleder Signe Tynning har alltid hatt en flott figur, men nå vil hun bli kvitt de få kiloene hun har lagt på seg etter røykeslutten. Her er hun avbildet i høst. Foto: TV 2
KILOENE SKAL BORT: "God morgen Norge"-programleder Signe Tynning har alltid hatt en flott figur, men nå vil hun bli kvitt de få kiloene hun har lagt på seg etter røykeslutten. Her er hun avbildet i høst. Foto: TV 2Vis mer

Tynning gikk opp i vekt

TV 2-profilen stumpet røyken - og la på seg. Nå skal hun bli Tynning igjen...

SEHER.NO: I høst offentliggjorde TV 2s Signe Tynning (47) at hun skulle stumpe røyken, etter å ha røyket i det meste av sitt voksne liv.

1. november tok hun sin siste sigarett, og med det begynte vekten å gå oppover, skriver Her og Nå.

Den flotte "God Morgen Norge"-programlederen har alltid hatt en flott figur, men nå vil hun ha bort de få ekstra kiloene ved å spise sunt og trene litt ekstra, i håp om at vekten stabiliserer seg.

TV 2-kjendisen har blant annet bestemt seg for å bli kvitt kiloene med vintersport.

- Ski er bra trening. Det er veldig gøy, og noe jeg alltid har likt. Jeg går gjerne en halvannen times tur, da får jeg brukt masse muskler, sier hun til bladet.

Til Her og Nå forteller 47-åringen at det ikke kom som noe sjokk at hun la på seg etter livstilssforandringen.

- Jeg visste at jeg ville gå opp i vekt. Det er kjent at røyk øker forbrenningen, forteller hun.

I desember skrev hun på bloggen sin (ekstern lenke) at røykeslutten gikk greit, og at hun heldigvis sparer mye penger på det.

"I dag er det 33 dager siden røyken ble stumpet. Det går faktisk ganske greit. Sliter egentlig mest i helgene, når det er god mat og vin. Men når lysten kommer er jeg ganske kjapp til å tenke, nei en røyk er ikke et alternativ. Ellers gjorde vi i redaksjonen et regnestykke i går, jeg har spart 3200 kr frem til nå, det er jo mye penger, tenk hva det blir om et år."

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nakenmisbrukt på nettet