Tynnere som blond

Blondiner har det ikke bare mer moro enn oss andre. De ser visstnok slankere ut også.

TYNN: Mary-Kates blonde hår skal i følge talskvinnen hennes gjøre henne slankere. Hun ser definitivt galere ut, men slankere? Foto: Stella Pictures
TYNN: Mary-Kates blonde hår skal i følge talskvinnen hennes gjøre henne slankere. Hun ser definitivt galere ut, men slankere? Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Skinn og bein!

Da Mary-Kate Olsen (20) dukket opp på årets Golden Globe Award var det en betraktelig tynnere barnestjerne som vinket til fotografene. Dette satt igjen fart i ryktene om at hun fremdeles lider av spiseforstyrrelser.

 - Det er det blonde håret som gjør at hun ser så tynn ut, var alt hennes talskvinne ville si om saken i følge digitalspy.co.uk.

LES HER: Posh er tynn og ekkel

I 2004 ble den syltynne tvillingen innlagt på en behandlingsklinikk for å bekjempe anoreksi. Da hun ble utskrevet seks uker senere ansatte hun en matkonsulent (for 7000 kroner dagen) til å hjelpe henne med å få i seg de nødvendige kaloriene.

Det er bare om ikke hun ga slipp på konsulenten litt for fort...

Tidligere var det loddrette striper som ga en slankende effekt. Når nyheten om at blondt hår gjør samme nytten, blir det neppe mulig å få en frisørtime i løpet av de neste ukene.

LES OGSÅ: KJendisene visner bort

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer