HAR TATT AV: - Jeg har allerede gått ned en buksestørrelse. Det var det en av damene på kostyme som sa til meg, sier Stig Henrik Hoff til Seher.no. Foto: Stella Pictures
HAR TATT AV: - Jeg har allerede gått ned en buksestørrelse. Det var det en av damene på kostyme som sa til meg, sier Stig Henrik Hoff til Seher.no. Foto: Stella Pictures Vis mer

Tynnere etter bare uker med trening

- Jeg håper ikke at han blir syltynn. Han er fin som han var, men det gjør ingenting om han blir blodtrimmet heller, resonnerer «Skal vi danse»-heltens kone... Se video!

Se video av Stig Henrik Hoff og Sølje Bergmann nederst i saken!

SEHER.NO: Skuespiller Stig Henrik Hoff (45) er en mange norske kjendiser som i disse dager svinger seg på parketten i TV 2-programmet «Skal vi danse».

Det er ingen hemmelighet at svært mange av dem som tidligere har vært med i programmet har mistet mange kilo som en følge av den knallharde treningen som følger med dansen. Og selv om kun sesongpremieren er overstått, innrømmer Stig Henrik Hoff at han allerede har blitt synlig tynnere.

- Jeg har allerede gått ned en buksestørrelse. Det var det en av damene på kostyme som sa til meg. Det har jeg altså tydeligvis gjort. Dansehåndtakene er senket litt, sier skuespilleren til Seher.no.

«Skal vi danse»-deltageren vet ikke hvor mange kilo han har mistet så langt. Det som i hvert fall er sikkert, er at 45-åringen bare har danset i noen uker, og at det kan bli en lang høst dersom han blir værende lenge i konkurransen. Dermed er faren absolutt til stede for at kiloene kan rase av den blide TV-kjendisen.
 
- Jeg håper ikke at han blir syltynn. Han er fin som han var, men det gjør ingenting om han blir blodtrimmet heller. Det er bare bra i så fall det. Da slår vi mange fluer i en smekk, smiler kona hans, Sølje Bergmann, som han giftet seg med i august.

Mandag skrev Seher.no at Hoff og Bergmann måtte utsette bryllupsreisen for «Skal vi danse». I sesongpremieren lørdag ble han, sammen med dansepartner Alexandra Kakurina, belønnet med solide 28 poeng av dommerne.

«Skal vi danse» sendes lørdager kl. 19.30 på TV 2. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!       

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 

LES OGSÅ: - Nei, jeg har ikke kjæreste

Se video med nygifte Stig Henrik Hoff og kona Sølje Bergmann her: [obj:media:8930]