Tynnere enn noen gang

Den britiske programlederen Alexa Chung har rast ned i vekt...

STRESSET: Alexa Chung har tidligere fortalt at hun glemmer å spise og går ned i vekt når hun er stresset. Foto: Stella pictures
STRESSET: Alexa Chung har tidligere fortalt at hun glemmer å spise og går ned i vekt når hun er stresset. Foto: Stella pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den britiske MTV-programlederen Alexa Chung (28) har aldri vært av den kraftige typen, men i det siste har 28-åringen vist seg tynnere enn noensinne.

Programlederen for MTV-serien «It's On with Alexa Chung» har tidligere vært åpen om at hun sliter med vekten, og ofte går ned flere kilo når hun er stresset.

- Jeg går ned i vekt ettersom jeg ikke har tid til å gå på supermarkedet. Jeg snakker med mamma nesten hver dag, og hun spør meg alltid hva jeg har spist. Hun blir opprørt når jeg sier at jeg har glemt å spise. Jeg er tynnere enn noen gang fordi jeg jobber så hardt, skrev Alexa i en spalte i avisa Independent i 2008.

To år senere er den britiske stjernen åpenbart svært stresset, ettersom nye bilder viser at hun nå er adskillig magrere enn før.

Og Alexa har hatt nok å stresse over den siste tiden.

I juli gjorde hun det slutt med Arctic Monkeys-kjæresten Alex Turner. Senere har hun vært linket til Hurts-vokalist Theo Hutchcraft, noe som også kan ha vært stressende ettersom det har vært mye fokus på bruddet mellom de to, skriver Daily Mail.

For første gang på fem år har programlederen heller ingen store jobber på gang.

Kanskje på tide at Alexa stresser ned og tar seg en velfortjent pause?

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Disse troner listen over årets best kledde

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer