Katarina Flatland om graviditeten:

- Tyngre for hver dag som går

Katarina Flatland deler tanker om både fødsel, nytt hus og babynavn.

SVARER FØLGERNE: Katarina Flatland svarer åpenhjertig på det følgerne lurer på i sosiale medier. Foto: Øyvind Ganesh Eknes/TV 2
SVARER FØLGERNE: Katarina Flatland svarer åpenhjertig på det følgerne lurer på i sosiale medier. Foto: Øyvind Ganesh Eknes/TV 2 Vis mer
Publisert

Helt siden programleder Katarina Flatland (31) og ektemannen Harald Meling Dobloug (31) avslørte at de venter sitt første barn i mars, har de tilsynelatende hatt nok å henge fingrene i.

I begynnelsen av mai ble det kjent at paret skulle selge leiligheten sin i Rosenborggata i Oslo. Knappe tre måneder senere avslørte de at de hadde blitt huseiere.

Med baby rett rundt hjørnet har de vordende foreldrene kommet seg på plass i nytt hjem, noe Flatland avslører at hun er glad for.

- Tyngre hver dag

I en spørsmålsrunde på Instagrams historiefunksjon fortalte hun mandag at hun elsker å bo i det nye huset, og at hun synes det er deilig å være på plass slik at de forhåpentligvis bare kan nyte tiden med babyen i et hus som er fiks ferdig.

På spørsmål om hvordan formen er, svarer 31-åringen følgende:

- Formen er fin den, men jeg er jo litt tyngre for hver dag som går og ganske mye mer sliten. Har halsbrann, hovne bein og alt det der, men jeg er bare veldig glad for alt er bra med babyen.

Flatland blir spurt om alt fra trening til fødsel, og kan samtidig avsløre at de har bestemt seg for navn på babyen - riktignok uten å avsløre hva de skal kalle sønnen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer