Katarina Flatland om graviditeten:

- Tyngre for hver dag som går

Katarina Flatland deler tanker om både fødsel, nytt hus og babynavn.

SVARER FØLGERNE: Katarina Flatland svarer åpenhjertig på det følgerne lurer på i sosiale medier. Foto: Øyvind Ganesh Eknes/TV 2
SVARER FØLGERNE: Katarina Flatland svarer åpenhjertig på det følgerne lurer på i sosiale medier. Foto: Øyvind Ganesh Eknes/TV 2 Vis mer
Publisert

Helt siden programleder Katarina Flatland (31) og ektemannen Harald Meling Dobloug (31) avslørte at de venter sitt første barn i mars, har de tilsynelatende hatt nok å henge fingrene i.

I begynnelsen av mai ble det kjent at paret skulle selge leiligheten sin i Rosenborggata i Oslo. Knappe tre måneder senere avslørte de at de hadde blitt huseiere.

Med baby rett rundt hjørnet har de vordende foreldrene kommet seg på plass i nytt hjem, noe Flatland avslører at hun er glad for.

GRAVID: Ekteparet Julianne og Ulrik Nygård venter barn igjen. Slik avslører de nyheten. Reporter: Thea Hope Vis mer

- Tyngre hver dag

I en spørsmålsrunde på Instagrams historiefunksjon fortalte hun mandag at hun elsker å bo i det nye huset, og at hun synes det er deilig å være på plass slik at de forhåpentligvis bare kan nyte tiden med babyen i et hus som er fiks ferdig.

BLIR FORELDRE: Harald og Katarina giftet seg for to år siden. Om bare kort tid blir de foreldre for første gang. Foto: Espen Solli
BLIR FORELDRE: Harald og Katarina giftet seg for to år siden. Om bare kort tid blir de foreldre for første gang. Foto: Espen Solli Vis mer

På spørsmål om hvordan formen er, svarer 31-åringen følgende:

- Formen er fin den, men jeg er jo litt tyngre for hver dag som går og ganske mye mer sliten. Har halsbrann, hovne bein og alt det der, men jeg er bare veldig glad for alt er bra med babyen.

View this post on Instagram

Her vil jeg bli gammal💕🏡🌸

A post shared by Katarina Flatland (@katarinaflatland) on

View this post on Instagram

Sjekker ut det nye nabolaget🤙🏼

A post shared by Katarina Flatland (@katarinaflatland) on

Flatland blir spurt om alt fra trening til fødsel, og kan samtidig avsløre at de har bestemt seg for navn på babyen - riktignok uten å avsløre hva de skal kalle sønnen.

- Det blir ikke X Æ A-12, skriver hun, og hinter til Tesla-gründer Elon Musks sjette barn som kom til verden tidligere i år.

Sammen med ektemannen driver Flatland podkasten «Åpen journal». Den har de ikke tenkt til å sette på pause selv om de blir foreldre.

- Ja, det blir podkast når jeg er i mammapermisjon. Vi satser på å rulle videre som før. Det blir sikkert litt barneskrik i noen av episodene, men det får vi tåle, sier hun.

TV-ØYEBLIKK: Av alt Katarina Flatland har gjort på tv, er det spesielt ett øyeblikk hun aldri glemmer: Da hun intervjuet Aune Sand på tv-programmet «Waschera». Vis mer

Deler tanker om fødsel

På spørsmål om hun gleder eller gruer seg til fødsel svarer 31-åringen, som studerer medisin, at det er et godt spørsmål.

- På medisinstudiet har jeg fått være med på en del fødsler og har egentlig hatt veldig fine opplevelser med det, men jeg er veldig spent og vet ikke helt hva jeg går til, forklarer hun, og krysser fingrene.

Hjemmefødsel er imidlertid utelukket når paret innen kort tid blir foreldre.

- Det har vi ikke tenkt på, men dersom noen har noen gode fødekurs på nett, så si ifra. Fordi vi kan jo en del, men jeg tenker vi kjører på med mer info, sier hun.

Se og Hør har fått tillatelse av Katarina Flatland til å gjengi svarene hennes fra spørsmålsrunden. Hun ønsker derimot ikke å gi noen ytterligere kommentar.

FØDSEL: Realitydeltaker Synøve Rex lot filmkameraet bli med inn da hun skulle føde datteren sin. Video: Dplay/ Rød Løper Vis mer

Det nye familiemedlemmet er ventet i månedsskiftet september/oktober, og foreldrene har allerede lyttet til hjerteslagene flere ganger.

- Jeg har tatt med meg et dopplerapparat hjem fra jobb noen ganger. Da hører man barnet gjennom ultralyd, har Harald, som er lege og gründer tidligere sagt til Se og Hør.

- Så sitter vi her og hører på hjerterytmen, som de to medisin-nerdene vi er. Og jeg kan avsløre at det ikke blir tvillinger. Det kan jo være greit, det blir sikkert tilstrekkelig mye nytt å forholde seg til med én, sa Katarina selv den gang.

LES OGSÅ: Har flyttet: - Veldig fornøyde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer