- Tyngdeloven har gått for langt for teip

Marianne Westby Thorstad avslører hvordan hun unngikk «puppeglipp» på Se og Hør kjendisgalla.

SEOGHØR.NO: Da Se og Hør arrangerte årets kjendisgalla på Chat Noir i Oslo mandag, var krimdronning Unni Lindell (57) og skuespiller Marianne Westby Thorstad (40) blant de første som inntok den røde løperen.

Der møtte de Motepoliti Jan Thomas og reporter Hanne Kathrine Bratholt, som tok imot de festpyntede kjendisene i Se og Hørs livesending.

Mens Unni Lindell var fargerik i turkis strutteskjørt - og forsøkte å bestikke Jan Thomas med en rød rose - vakte den tidligere «Hotel Cæsar»-stjernen begeistring med en generøs utringning.

- Når du stiller med en kløft så imponerende som denne, har du noen tips for å unngå puppeglipp? spør Se og Hørs reporter.

VAKTE OPPSIKT: Skuespiller Marianne Westby stilte i en utringet, sort kjole med en imponerende kløft på Se og Hør kjendisgalla mandag kveld. Hun kom sammen med forfatter Unni Lindell (t.h). Her med Motepoliti Jan Thomas og Se og Hørs Hanne Kathrine Bratholt (t.v).  Foto: Se og Hør
VAKTE OPPSIKT: Skuespiller Marianne Westby stilte i en utringet, sort kjole med en imponerende kløft på Se og Hør kjendisgalla mandag kveld. Hun kom sammen med forfatter Unni Lindell (t.h). Her med Motepoliti Jan Thomas og Se og Hørs Hanne Kathrine Bratholt (t.v). Foto: Se og Hør Vis mer

- Ja, det er en BH under, som går over, forteller Westby Thorstad med forklarende bevegelser.

- Det er ikke teip eller noe involvert?

- Nei. Tyngdeloven har gått for langt til teip, så sånn er det, avslører TV-profilen med glimt i øyet.

Spesielt internasjonale kjendiser er kjent for å begå puppeglipper, så sant de ikke har benyttet puppeteip eller såkalt fashiontape for å holde utringningen på plass.

Se Marianne og Unni snakke mer om utseende og kveldens forberedelser i videoen øverst i saken!

SJARMERTE JAN THOMAS: Unni Lindell var fargerik i et strutteskjørt fra en dansebutikk, samt et matchende halskjede. Hun hadde med en rose til Motepoliti Jan Thomas. Foto: Se og Hør
SJARMERTE JAN THOMAS: Unni Lindell var fargerik i et strutteskjørt fra en dansebutikk, samt et matchende halskjede. Hun hadde med en rose til Motepoliti Jan Thomas. Foto: Se og Hør Vis mer

Westby Thorstads dristige kjole fra Ilse Jacobsen ble kjøpt inn like før kjendisgallaen, og skuespilleren «varmet opp» til kveldens festligheter med å lage middag til barna sine.

Den flotte 40-åringen er ikke fremmed for å vise frem formene sine.

Da hun ledet Gaygalla 2012 fra Edderkoppen Teater i Oslo, gjorde hun sin entré i morgenkåpe - før hun viste frem undertøyet for et jublende publikum.

LES OGSÅ: Didrik Solli-Tangen er årets best kledde mann