Jaden Smith:

- Tyler, The Creator er kjæresten min

Jaden Smith skaper full forvirring ved å si at rapperen Tyler, The Creator er kjæresten hans.

KJÆRLIGHET I LUFTA: Under en konsert søndag, hevdet Jaden Smith at han er sammen med rapperen Tyler, The Creator. Foto: NTB Scanpix
KJÆRLIGHET I LUFTA: Under en konsert søndag, hevdet Jaden Smith at han er sammen med rapperen Tyler, The Creator. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kan det virkelig være sant? Er Jaden Smith (20) - sønn av Will Smith (50) - og rapperen Tyler, The Creator (27) i ferd med å danne kjendisverdenens nye superpar?

Det er spørsmålet alle stiller seg etter førstnevntes opptreden under en musikkfestival i California.

Mens Jaden tilsynelatende hevder hardnakket at det er sant, skaper Tyler, The Creators reaksjon full forvirring i USA.

- Tyler er kjæresten min

Da Jaden Smith opptrådte under musikkfestivalen Camp Flog Gnaw på søndag, uttalte han fra scenen at han og Tyler er sammen.

- Jeg vil bare si at Tyler er min aller beste venn og jeg elsker ham så sinnssykt høyt. Og jeg vil fortelle dere en ting: Tyler vil ikke si det, men han er kjæresten min. Og han har vært kjæresten min hele livet mitt.

- Tyler, The Creator er kjæresten min. Og det er sant!

ARTIST OG SKUESPILLER: I tillegg til å være skuespiller gjør Jaden Smith det svært godt som artist også. Her på scenen under Bread&Butter i Berlin tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
ARTIST OG SKUESPILLER: I tillegg til å være skuespiller gjør Jaden Smith det svært godt som artist også. Her på scenen under Bread&Butter i Berlin tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Opptrinnet ble dokumentert av publikum, og i en av videoene som er blitt delt på YouTube, vendes kameraet mot Tyler, The Creator.

27-åringen reagerer med å riste med både fingeren og hodet, tilsynelatende for å uttrykke at Jadens sjokkavsløring ikke er sann.

- Jepp, Tyler. Jeg sa det til alle. Du kan ikke nekte for det lenger, skrev Jaden på Twitter etter konserten.

- Ha-ha-ha. Du er en gal mann, svarte Tyler.

Dermed er det fortsatt veldig uklart om de faktisk er sammen, eller ikke.

Superpar

Det overgår nok ikke superpar som Beyoncé (37) og Jay-Z (48), eller Kim Kardashian (38) og Kanye West (41). Men til tross for at begge fortsatt er unge, har de allerede rukket å markere seg verden rundt.

Jaden Smith har naturligvis blitt jaget av paparazzier hele livet, ettersom faren er en av verdens mest kjente skuespillere. Og interessen for unggutten skøyt i været etter at han spilte hovedrollen i relanseringen av filmen «The Karate Kid».

Han ble ikke mindre kjent av å samarbeide med Justin Bieber (24) på sangen «Never Say Never» i 2010. Siden har han bare fortsatt å smi jernet, og sangen «Icon» har over 100 millioner avspillinger på Spotify.

Men Tyler, The Creator? tenker du kanskje. Hans virkelige navn er Tyler Gregory Okonma, og han ble for alvor kjent som en del av rapkollektivet Odd Future. Siden har han gjort det stort med egen solokarriere, og sangen «See You Again» har også over 100 millioner avspillinger på Spotify.

Senest i juli opptrådte han i Norge, under musikkfestivalen Kadetten i Sandvika.

Omtalt som homofobisk

Tyler har også blitt ansett for å være svært kontroversiell, ettersom han på flere av sangene sine har tekstlinjer som har blitt oppfattet som homofobiske.

FORVIRRING: I årevis har det vært spekulert i Tylers legning. Han har både blitt omtalt som homofobisk, og samtidig uttalt at han er homofil. Foto: NTB Scanpix
FORVIRRING: I årevis har det vært spekulert i Tylers legning. Han har både blitt omtalt som homofobisk, og samtidig uttalt at han er homofil. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Huffington Post skal amerikaneren ha brukt ordet «faggot» hele 203 ulike ganger på 2011-albumet «Goblin»

Så skapte rapperen full forvirring da han på låten «I Ain’t Got Time» sa at han hadde «kysset hvite gutter siden 2004».

Og det er langt fra første gang han har uttalt at han er homofil.

- Jeg har forsøkt å komme ut av det helsikes skapet i fire dager, og ingen har brydd seg. Ha-ha-ha-ha-ha, skrev han på Twitter to år før låten ble sluppet.

LES OGSÅ: Jenna Dewan letter på sløret om sin nye flamme