IKKE STOR: Steven Tyler (59) avslørte nylig at han er svært opptatt av kroppen sin, og at han er livredd for å bli tjukk.
IKKE STOR: Steven Tyler (59) avslørte nylig at han er svært opptatt av kroppen sin, og at han er livredd for å bli tjukk.Vis mer

Tyler blir i Aerosmith

Steven Tyler mobbes ikke ut av bandet.

SEHER.NO: Steven Tyler skal ikke likevel ikke slutte som sanger og frontfigur i det legendariske rockebandet Aerosmith, melder nettstedet Lite Rock Kiss


Det skal være representanter for det legendariske rockebandet som nå avkrefter ryktene om 59-åringens avgang.


Tidligere rapporter hadde gått på at Steven Tyler ønsket å forlate bandet på bakgrunn av hvordan han ble behandlet av de andre bandmedlemmene.


Tyler har vært frontfigur i Aerosmith siden starten tidlig på 70-tallet, men en kilde fortalte New York Post at den magre vokalisten med den store munnen hadde blitt uvenn med bandmedlemmene Joe Perry, Tom Hamilton, Brad Whitford og Joey Kramer.


Kilden fortalte at Steven Tyler ville "annonsere at han forlater Aerosmith om kort tid fordi han ikke kan utstå måten resten av bandet behandler ham på".


Kilden hevdet sangerens datter Liv Tyler (29) - forøvrig oppkalt etter vår egen Liv Ullmann (68)  -  hadde fortalt vedkommende at bandmedlemmene ikke "setter pris på" sin frontfigur.


Også representanter for Liv Tyler har benektet at hun har sagt noe om at faren er i ferd med å forlate Aerosmith.

LES: OGSÅ: Ingen stiv en for Steven

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.