Tyga og Blac Chyna:

- Tyga og Blac Chyna har blitt gjenforent for sønnens skyld

Det tidligere stjerneparet skal ha begravet stridsøksen.

GJENFORENT: Blac Chyna og Tyga har ifølge TMZ begravet stridsøksen av hensyn til sin sønn, King Cairo. Foto: NTB Scanpix
GJENFORENT: Blac Chyna og Tyga har ifølge TMZ begravet stridsøksen av hensyn til sin sønn, King Cairo. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): TV-profilene Blac Chyna (29) og Tyga (27) har etter bruddet i 2014 skapt overskrifter med sine valg av nye kjærester.

Stemningen ble kjølig mellom eks-kjærestene da Tyga falt for «Keeping up with the Kardashians»-stjernen Kylie Jenner (20), mens Chyna fikk datteren Dream (11 mnd.) med Kylies halvbror Rob Kardashian (30).

Etter at begge forholdene har endt med brudd skal de to tidligere turtelduene nå ha funnet tilbake til hverandre, ifølge nettsiden TMZ.

Kilder nær paret sier at de to har begravet stridsøksen og blitt enige om å være gode venner av hensyn til deres felles sønn, King Cairo (5).

- Guttens barnepike skal ha tatt initiativet til en telefonkonferanse. Hun klarte å overbevise dem at gutten trenger to foreldre som kommer overens, siden han snart skal begynne i barnehagen, sier kilden til nettsiden.

Planen så ut til å virke, da begge foreldrene i helgen feiret King Cairos bursdag i tivoliparken Six Flags i California.

Foreløpig skal det imidlertid ikke være snakk om noe annet enn et formelt vennskap ifølge kilden til TMZ.

Blac Chyna alene i bursdagen til Robs bestemor. Video licensed from NTB Scanpix Vis mer

Hverken Blac Chyna eller Tyga har foreløpig kommentert de siste påstandene.

Blac Chyna har også datteren Dream med Rob Kardashian.

Også forholdet til «Keeping up with the Kardashians»-stjernen har vært svært betent etter brudet.

I juli anklaget Kim Kardashians lillebror eks-kjæreste for å være utro- noe han også la ut video av.

- Haha, Chyna sendte meg akkurat denne videoen hvor hun ønsket meg en god 4. juli. Hun er gal. Kom å bruk tid med datteren din i stedet for å ligge med meg og så ligge med en annen fyr rett etterpå. Du trenger hjelp, skrev realitystjernen.

Reality-stjernen Rob Kardashian vekker oppsikt etter å ha hengt ut eks-forloveden Blac Chyna på sosiale medier. Han anklager henne for å være en lykkejeger som har vært utro mot ham, og han påstår at hun har rusproblemer. Nå kan Rob risikere fengselsstraff, etter å ha fått Blacs advokater på nakken. Se oppsummeringen av parets turbulente forhold! Vis mer

Mannen Chyna skal ha delt seng med, heter DeJanel 'D.J.' Carter, men går under også under navnet Rarri True. I juli delte han bilder av seg og Chyna i sengen på sin Instagramside.

Samtidig er Rob og Chyna involvert i en bitter kamp i retten.

- Chyna har fortalt Rob at hun skal saksøke ham for å ødelegge merkevaren hennes med alle beskyldningene, forteller en kilde til Radaronline.

Rob har tidligere hevdet at Blac Chyna har løyet om hvordan hun gikk så fort ned i vekt etter fødselen.

Han skal angivelig ha betalt i dyre dommer for at Blac Chyna skal ha fått tilbake kroppen sin etter graviditeten.

- Alle lurer på hvordan Chyna mistet vekten så fort etter fødselen. Hun lyver til alle, men jeg er en så god kjæreste at jeg betalte 800 000 kroner på jubileumsdagen vår. Jeg var ved hennes side hele tiden, og vet dere hva hun gjorde når hun ble frisk etter operasjonen? Hun forlot meg og babyen vår for å gå tilbake til sin andre barnefar. Jeg kan ikke tro at du behandler meg på denne måten, skriver han i et innlegg, ifølge People.

Blac Chyna har ikke svart på disse påstandene.

LES OGSÅ: Poserte i senga med mannen hun skal ha vært utro med

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer