Kylie Jenner:

- Tyga langer ut mot Kylie i ny sang

- Hun er en superstjerne. Hun er dårlig for meg.

KRIG: Flere hevder nå at rapstjernen Tyga går hardt ut mot ekskjæresten Kylie Jenner i sin nye låt. Foto: Splash News, NTB scanpix
KRIG: Flere hevder nå at rapstjernen Tyga går hardt ut mot ekskjæresten Kylie Jenner i sin nye låt. Foto: Splash News, NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Rapperen Tyga (27) og realitystjernen Kylie Jenner (19) var et av Hollywoods mest omtalte par. Selv om de nå skal ha gått hver til sitt, klarer de fortsatt å holde seg i rampelyset.

Det var i april at det ble kjent at de to stjernene hadde bestemt seg for å avslutte det meget turbulente forholdet sitt. Siden har begge blitt koblet til andre potensielle partnere, men det kan virke som om Tyga ikke har lagt Kylie helt i glemmeboka ennå.

Flere fans mener nemlig, ifølge Us Magazine, at han tråkker på, eller «disser», ekskjæresten i sin nye låt.

Refser Kylie

Det er i sangen «Playboy», sammen med rapperen Vince Staples, at fansen mener Tyga kommer med harde ordlag mot Kylie Jenner. Han synger blant annet:

«Hun er en superstjerne. Hun er dårlig for meg. Om jeg legger på, ringer hun tilbake. Du kutter beina av henne. Hun kommer kravlende tilbake. Det kaller jeg Playboy-tendenser».

Tyga, som fra tidligere av har en sønn med modellen Blac Chyna (29), refererer ifølge fansen her til Kylie - som ifølge teksten har prøvd å komme krypende tilbake til ham.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer