Kylie Jenner:

- Tyga langer ut mot Kylie i ny sang

- Hun er en superstjerne. Hun er dårlig for meg.

KRIG: Flere hevder nå at rapstjernen Tyga går hardt ut mot ekskjæresten Kylie Jenner i sin nye låt. Foto: Splash News, NTB scanpix
KRIG: Flere hevder nå at rapstjernen Tyga går hardt ut mot ekskjæresten Kylie Jenner i sin nye låt. Foto: Splash News, NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Rapperen Tyga (27) og realitystjernen Kylie Jenner (19) var et av Hollywoods mest omtalte par. Selv om de nå skal ha gått hver til sitt, klarer de fortsatt å holde seg i rampelyset.

Det var i april at det ble kjent at de to stjernene hadde bestemt seg for å avslutte det meget turbulente forholdet sitt. Siden har begge blitt koblet til andre potensielle partnere, men det kan virke som om Tyga ikke har lagt Kylie helt i glemmeboka ennå.

Flere fans mener nemlig, ifølge Us Magazine, at han tråkker på, eller «disser», ekskjæresten i sin nye låt.

Refser Kylie

Det er i sangen «Playboy», sammen med rapperen Vince Staples, at fansen mener Tyga kommer med harde ordlag mot Kylie Jenner. Han synger blant annet:

«Hun er en superstjerne. Hun er dårlig for meg. Om jeg legger på, ringer hun tilbake. Du kutter beina av henne. Hun kommer kravlende tilbake. Det kaller jeg Playboy-tendenser».

STJERNEPAR: Tyga og Kylie har gått fra hverandre nok en gang. Nå hevder enkelte at han disser den styrtrike Kardashian-arvingen i sin nye låt. Foto: NTB scanpix
STJERNEPAR: Tyga og Kylie har gått fra hverandre nok en gang. Nå hevder enkelte at han disser den styrtrike Kardashian-arvingen i sin nye låt. Foto: NTB scanpix Vis mer

Tyga, som fra tidligere av har en sønn med modellen Blac Chyna (29), refererer ifølge fansen her til Kylie - som ifølge teksten har prøvd å komme krypende tilbake til ham.

Twitter og på nettsteder som Hollywoodlife og Inquisitr er det flere som poengterer det sammen. Da bruddet mellom de to stjernene ble et faktum, fortalte en kilde til Us Weekly at det kan være sannhet i rapperens sang. Kylie skal nemlig fortsatt ha daglig kontakt med ekskjæresten.

- Tyga gjør virkelig Kylie glad, og da de slo opp ble hun sykt lei seg. Han var hennes første store kjærlighet, og de snakker fortsatt hver dag.

Ingen av partene har foreløpig kommentert sangen, som stadig får flere avspillinger på Soundcloud.

Åtte års aldersforskjell

Det skapte store overskrifter da duoen ble kjærester for første gang. Den gang var nemlig Kylie kun 16 år, mens rapperen var 24.

Først etter at Kylie fylte 18 år ble de mer åpne om forholdet og postet ofte søte bilder av hverandre på sosiale medier.

Tyga ble fort en del av familien og reiste sammen med dem på eksklusive ferier og dukket regelmessig opp i TV-programmet «Keeping Up With the Kardashians».

I november 2015 ble det slutt mellom dem for første gang etter rykter om utroskap dukket opp, men de fant raskt tilbake til hverandre igjen.

Kylie og Tygas familietre ble stadig mer komplisert, da Blac Chyna gikk inn i et forhold med Rob Kardashian - som er Kylies bror. Blac er altså moren til Tygas sønn King (4). Det sørget for at Kylie ble stemor til sin egen svigerinnes barn. Da Rob og Blac fikk datteren Dream (seks måneder), ble Kylie tante.

Veien videre var imidlertid mer turbulent, og det har gått rykter om alt fra graviditeter til utroskap. I år skulle det ta slutt for godt, i hvert fall foreløpig.

LES OGSÅ: Rihanna hylles etter vekthumoren

PERLEVENNER: Kylie og Blac hevder at de er gode venner, selv om ryktebørsen skal ha det til at forholdet deres har vært meget turbulent gjennom årenes løp. Foto: E!, NTB scanpix
PERLEVENNER: Kylie og Blac hevder at de er gode venner, selv om ryktebørsen skal ha det til at forholdet deres har vært meget turbulent gjennom årenes løp. Foto: E!, NTB scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer