BRUDD: Ifølge amerikanske medier skal Kylie Jenner og Tyga ha gått hvert til sitt.  Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Ifølge amerikanske medier skal Kylie Jenner og Tyga ha gått hvert til sitt. Foto: NTB ScanpixVis mer

Tyga ble dumpet på 26-årsdagen

Han skal «ha gjort noe» som har fått Kylie Jenner til å se rødt.

SEOGHØR.NO: Ett år etter at kjendisparet Kylie Jenner (18) og rapper Tyga (26) ble kjærester, har paret nå valgt å gå hvert til sitt.

Ifølge kjendisnettstedet TMZ skal Tyga «ha gjort noe» som har fått 18-åringen til å se rødt, og hun skal ha dumpet ham på 26-årsdagen hans torsdag denne uken, skriver UsMagazine.

- Etter press fra Kardashian-familien skal hun ha dumpet ham, sier en kilde til TMZ.

I fjor høst, da kjæresteryktene begynte å svirre, benektet Tyga at han og kjendisbaben var i et forhold - mest sannsynlig fordi hun var under «lovlig alder» sett med amerikanske øyne.

ET AV DE SISTE BILDENE: I begynnelsen av november ble Kylie Jenners mor Kris Jenner feiret med en stor bursdagsfest i anledning hennes 60-årsdag. Da var Tyga invitert. Nå er han ikke lenger en del av Kardashian/Jenner-klanen. Foto: NTB Scanpix
ET AV DE SISTE BILDENE: I begynnelsen av november ble Kylie Jenners mor Kris Jenner feiret med en stor bursdagsfest i anledning hennes 60-årsdag. Da var Tyga invitert. Nå er han ikke lenger en del av Kardashian/Jenner-klanen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Men etter at Kylie rundet 18 år i august hadde de ingenting imot å vise fram kjærligheten offentlig - og dro sporenstreks på kjærlighetsferie til Mexico.

Paret skal også ha flyttet sammen i en millionvilla i Calabasas.

Skal både ha vært gravid og fått ring på fingeren

Det tok ikke lang tid før både forlovelsesrykter og gravidrykter begynte å svirre.

Og da Tyga viste seg offentlig for første gang side om side med den berømte Kardashian-familien under påskegudstjenesten i Los Angeles, var det flere som spekulerte i om paret endelig hadde blitt godkjent av de andre familiemedlemmene.

Men lykken skulle altså vise seg å bli kortvarig.

Torsdag kveld feiret Tyga, som er pappa til lille King (2), 26-årsdagen med stor bursdagsfest på den hippe nattklubben 1Oak nightclub i Los Angeles - med storheter som skuespiller Leonardo DiCaprio (41), rapper Wiz Khalifa (28), skuespiller Jamie Foxx (47) og rapper ASAP Rocky (27) ved sin side.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Men ingen fra Kardashian/Jenner-klanen var å se på festen.

SØSTRENE SISTERS: Khloe, Kendall, Kourtney og Kim verner om lillesøster Kylie Jenner, som nå går gjennom et kjærlighetsbrudd. Foto: NTB Scanpix
SØSTRENE SISTERS: Khloe, Kendall, Kourtney og Kim verner om lillesøster Kylie Jenner, som nå går gjennom et kjærlighetsbrudd. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sist gang Kylie Jenner og Tyga ble sett offentlig sammen, var under Kris Jenners 60-årsdag, som ble feiret med stor «The Great Gatsby»-fest på «The Lot Studios» i West Hollywood i begynnelsen av november.

Foreløpig hverken hverken Kylie Jenner eller Tyga bekreftet bruddryktene.

LES OGSÅ: Se den rørende bursdagssangen fra døtrene til Kris Jenner