Tyga ble dumpet på 26-årsdagen

Han skal «ha gjort noe» som har fått Kylie Jenner til å se rødt.

BRUDD: Ifølge amerikanske medier skal Kylie Jenner og Tyga ha gått hvert til sitt.  Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Ifølge amerikanske medier skal Kylie Jenner og Tyga ha gått hvert til sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Ett år etter at kjendisparet Kylie Jenner (18) og rapper Tyga (26) ble kjærester, har paret nå valgt å gå hvert til sitt.

Ifølge kjendisnettstedet TMZ skal Tyga «ha gjort noe» som har fått 18-åringen til å se rødt, og hun skal ha dumpet ham på 26-årsdagen hans torsdag denne uken, skriver UsMagazine.

- Etter press fra Kardashian-familien skal hun ha dumpet ham, sier en kilde til TMZ.

I fjor høst, da kjæresteryktene begynte å svirre, benektet Tyga at han og kjendisbaben var i et forhold - mest sannsynlig fordi hun var under «lovlig alder» sett med amerikanske øyne.

ET AV DE SISTE BILDENE: I begynnelsen av november ble Kylie Jenners mor Kris Jenner feiret med en stor bursdagsfest i anledning hennes 60-årsdag. Da var Tyga invitert. Nå er han ikke lenger en del av Kardashian/Jenner-klanen. Foto: NTB Scanpix
ET AV DE SISTE BILDENE: I begynnelsen av november ble Kylie Jenners mor Kris Jenner feiret med en stor bursdagsfest i anledning hennes 60-årsdag. Da var Tyga invitert. Nå er han ikke lenger en del av Kardashian/Jenner-klanen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Men etter at Kylie rundet 18 år i august hadde de ingenting imot å vise fram kjærligheten offentlig - og dro sporenstreks på kjærlighetsferie til Mexico.

Paret skal også ha flyttet sammen i en millionvilla i Calabasas.

Skal både ha vært gravid og fått ring på fingeren

Det tok ikke lang tid før både forlovelsesrykter og gravidrykter begynte å svirre.

Og da Tyga viste seg offentlig for første gang side om side med den berømte Kardashian-familien under påskegudstjenesten i Los Angeles, var det flere som spekulerte i om paret endelig hadde blitt godkjent av de andre familiemedlemmene.

Men lykken skulle altså vise seg å bli kortvarig.

Torsdag kveld feiret Tyga, som er pappa til lille King (2), 26-årsdagen med stor bursdagsfest på den hippe nattklubben 1Oak nightclub i Los Angeles - med storheter som skuespiller Leonardo DiCaprio (41), rapper Wiz Khalifa (28), skuespiller Jamie Foxx (47) og rapper ASAP Rocky (27) ved sin side.

Men ingen fra Kardashian/Jenner-klanen var å se på festen.

SØSTRENE SISTERS: Khloe, Kendall, Kourtney og Kim verner om lillesøster Kylie Jenner, som nå går gjennom et kjærlighetsbrudd. Foto: NTB Scanpix
SØSTRENE SISTERS: Khloe, Kendall, Kourtney og Kim verner om lillesøster Kylie Jenner, som nå går gjennom et kjærlighetsbrudd. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sist gang Kylie Jenner og Tyga ble sett offentlig sammen, var under Kris Jenners 60-årsdag, som ble feiret med stor «The Great Gatsby»-fest på «The Lot Studios» i West Hollywood i begynnelsen av november.

Foreløpig hverken hverken Kylie Jenner eller Tyga bekreftet bruddryktene.

LES OGSÅ: Se den rørende bursdagssangen fra døtrene til Kris Jenner