Twitret fra sykesengen etter kollapsen

Justin Bieber forlot scenen midt under en konsert og falt sammen backstage.

SEOGHØR.NO: OPPDATERING: Etter sykehusinnleggelsen la Bieber ut et bilde av seg selv i sykesengen på bildetjenesten Instagram, med meldingen «Blir bedre mens jeg hører på Janice».

På sin Twitterside har han også skrevet følgende til fansen: «Blir stadig bedre. Takk til alle som hjalp meg gjennom i kveld. Jobber med å bli bedre. Takk for all kjærligheten.»


To dager etter at Justin Bieber (19) ble buet ut av fansen da han dukket opp to timer for sent til sin egen konsert i London, kollapset han på O2 Arena i samme by.

Torsdag kveld holdt Bieber nok en konsert i den engelske hovedstaden, men showet fikk en uventet vending da popstjernen plutselig forlot scenen midt under fremførelsen av «Beauty and the Beat», skriver E!Online.com.

Sjokkert fans ble vitne til at Biebers manager Scooter Braun kort tid etter kom ut og fortalte at den unge sangfuglen hadde kollapset bak scenen og fikk surstoff fra ambulansepersonell.

- Justin har tungt for å puste, og han har klaget på dette under hele showet. Nå er han backstage med en lege, informerte Braun publikum, ifølge nettstedet.

Legen skal ha anbefalt Bieber å kansellere resten av showet, men 19-åringen nektet å skuffe fansen sin enda en gang.

Etterhvert kom han tilbake på scenen og unnskyldte seg voldsomt til publikum.

- Han sa han var veldig skuffet og at han ønsket å gi sin aller beste opptreden. Og selv om Braun sa at Justin ikke kom til å danse mer i løpet av kvelden, gjorde han det likevel og han var fantastisk, forteller tilskueren Lauren O'Dell til E!Online, og fortsetter:

- Fansen var veldig støttende og heiet og sang navnet hans. Han fullførte konserten med «Believe», «Boyfriend» og «Baby», men han slet litt med energinivået.

Rett etter showet ble Bieber fraktet direkte til nærmerste sykehus.


 
LES OGSÅ: - Jeg blir sjelden spurt på date