DØD: Skuespiller Pamela Gidley er død, kun 52 år gammel. Her er hun i filmen «Cherry 2000», fra 1987. Foto: Foto: Heritage/ Kpa/ NTB scanpix
DØD: Skuespiller Pamela Gidley er død, kun 52 år gammel. Her er hun i filmen «Cherry 2000», fra 1987. Foto: Foto: Heritage/ Kpa/ NTB scanpix Vis mer

Skuespiller Pamela Gidley er død:

«Twin Peaks»-skuespiller døde 52 år gammel

Sovnet stille inn for to uker siden.

Publisert

(Se og Hør): Skuespiller Pamela Gidley er død, bare 52 år gammel. Det kunngjør skuespillerens familie selv, uten å avsløre årsaken til dødsfallet, melder The Hollywood Reporter.

I kunngjøringen skriver de at 52- åringen sovnet stille inn 16. april i sitt hjem i Seabrook, New Hampshire, og at bisettelsen vil foregå i stillhet.

«Twin Peaks»-rolle

Skuespilleren slo først gjennom i filmen «Thrashin» i 1986, men Gidley er for mange best kjent for rollen som Teresa Banks i «Twin Peaks: Fire Walk with Me», fra 1992.

Hun gjentok for øvrig rollen som Teresa Banks in «Twin Peaks: The Missing Pieces» fra 2014.

Gidley er også kjent for roller i filmer som «Cherry 2000» (1987) og «The Little Vampire» (2000).

I tillegg til å ha produsert flere filmer, er hun også kjent fra flere roller i TV-serier, deriblant «CSI», «MacGyver» og «The Pretender».

SNIKTITT: I 2017 kom den lenge etterlengtede fortsettelsen på kultserien «Twin Peaks». Her er en av smakebitene fra seriens tredje sesong. Video: Showtime Vis mer Vis mer

Modellkarriere

I tillegg til sin skuespillerkarriere jobbet Pamela Gidley også som barnemodell.

I en alder av bare fire år, vant hun ifølge The Hollywood Reporter tittelen «Little Miss Lovely» og var i en alder av bare seks år, modell for kleskjeden Jordan Marsh, forgjengeren til den kjente amerikanske kleskjeden Macy's.

Hun har figurert på forsiden av magasiner som Seventeen Magazine og ble kort tid etter kåret til «Verdens vakreste jente» av modellbyrået Wilhelmina Modeling Agency.

LES OGSÅ: Her er første smakebit på nye «Twin Peaks»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer