Peter Facinelli:

«Twilight»-stjernen setter fyr på nettet

Nytt bilde av skuespilleren får flere til å sperre opp øynene.

VEKKER OPPSIKT: «Twilight»-skuespiller Peter Facinelli (t.v.) setter fyr på nettet med nye bilder i bar overkropp. Her med vampyrfilm-kollegene Nikki Reed og Jackson Rathbone i 2013. Foto: NTB Scanpix
VEKKER OPPSIKT: «Twilight»-skuespiller Peter Facinelli (t.v.) setter fyr på nettet med nye bilder i bar overkropp. Her med vampyrfilm-kollegene Nikki Reed og Jackson Rathbone i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den italiensk-amerikanske skuespilleren Peter Facinelli (46) studerte opprinnelig til å bli advokat, men fant fort ut at advokatlivet ikke var noe for ham. Han besluttet derfor å gå over til skuespill og har siden den gang vært å se i en rekke TV-serier og filmer.

Det er nok derimot rollen som vampyren Carlisle Cullen i «Twilight»-filmene han er mest kjent for. Nå er det imidlertid noe helt annet enn skuespillerkarrieren som skaper overskrifter i utenlandske medier.

Facinelli har nemlig delt flere bilder på Instagram-profilen sin som nærmest setter fyr på nettet. I det ene Instagram-innlegget ser man 46-åringen posere i bar overkropp ikledd kun underbukse.

- Tom for ord

Bildet har i skrivende stund fått godt over 77 000 likerklikk og kommentarene strømmer inn fra ivrige fans.

«Dette fanget definitivt oppmerksomheten min, doktor Cullen», kommenterer en følger.

SETTES UT: Zac Efron blir satt ut når han besøker «Ellen DeGeneres Show». Se hvorfor! Video: TV3 Vis mer

Spesielt emojier formet som flammer er en gjenganger i kommentarfeltet til «Twilight»-skuespilleren.

«Eh, wow! Hadde ikke forventet dette. Du må virkelig komme med en advarsel, så vi kan ha et brannslukningsapparat klart når vi ser dette bildet», lyder en annen kommentar.

«JEG ER TOM FOR ORD», følger en tredje opp med.

Det skal imidlertid nevnes at det er et viktig budskap bak bildene. 46-åringen har nemlig inngått et samarbeid med The Prostate Cancer Foundation og undertøysfirmaet Nic Taylor, for å øke bevisstheten rundt prostatakreft.

Sosiale medier-kampanjen #NicTailorNoPants oppfordrer menn til å dele en selfie i undertøyet, og tagge tre andre mannlige venner i sosiale medier for å rette oppmerksomhet mot prostatakreft.

Ifølge American Cancer Society er prostatakreft den nest vanligste kreftformen hos menn etter hudkreft i USA.

Ubehagelig samtale

I et nytt intervju med People utdyper skuespilleren nærmere om hvorfor han har blitt med på kampanjen.

Der forklarer Facinelli at han ble inspirert til å delta i kampanjen fordi både faren og onkelen hans har hatt prostatakreft.

- Det er ikke en behagelig samtale for menn. Det er en sårbar ting å gå til legen for å sjekke prostataen og ta tester, men det er viktig, forteller han.

Videre påpeker skuespilleren at han har tenkt mye på at det er viktig å ta årlige kontroller av prostataen etter hvert som man blir eldre.

- Det er ikke noe du tenker på når du er yngre. Jeg håper at denne kampanjen belyser det og redder noen liv, legger han til.

GIKK NED 14 KILO: Peter Facinelli besluttet å bruke karantenen under coronapandemien til å legge om livsstilen sin. Her er han avbildet i september 2019. Foto: NTB Scanpix
GIKK NED 14 KILO: Peter Facinelli besluttet å bruke karantenen under coronapandemien til å legge om livsstilen sin. Her er han avbildet i september 2019. Foto: NTB Scanpix Vis mer

La om livsstilen

Overfor People røper skuespilleren også at han har tatt av seg 14 kilo, og forteller at han føler seg fysisk i bedre form enn noensinne. Det var under karantenen som følge av coronapandemien at skuespilleren besluttet å fokusere på å gå ned i vekt.

- Alt er stengt akkurat nå, og jeg ønsket å fokusere på meg selv. Så jeg gjorde mye meditasjon, leste mye og fokuserte på personlig vekst, forklarer han.

Han la også om kostholdet sitt ved ved å spise sunnere i form av å kutte ned på sukkerinntaket og fast food, i tillegg til å holde seg i aktivitet. Skuespilleren påpeker imidlertid at han ikke følte seg overvektig tidligere, men at han følte seg treg.

VEKTTAP: Kelly Osbourne avslører på Instagram at hun har gått ned mange kilo, til fansens store overraskelse. Foto: Kelly Osbourne/ Skjermdump fra Instagram Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer

Forlovet seg

Til sikkert flere av fansens store skuffelse er Facinelli dessverre ikke ledig på markedet. Han er nemlig forlovet med skuespiller Lily Anne Harrison (31).

Forlovelsen ble kjent i januar, og 46-åringen fridde til sin utkårede under en ferie til Mazatlán i Mexico.

- Peter og Lily forlovet seg under en romantisk ferie til Mexico. De er begge veldig glade og gleder seg til alt det nye året vil bringe, uttalte en representant for paret til ET Online.

FORLOVET: I januar kom nyheten om at Peter Facinelli og kjæresten Lily Anne Harrison hadde forlovet seg. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: I januar kom nyheten om at Peter Facinelli og kjæresten Lily Anne Harrison hadde forlovet seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Frieriet fant sted på stranda under en romantisk middag på Estrella del Mar Beach and Golf Resort.

Facinelli og Harrison begynte å date i september 2016, kort tid etter at skuespilleren brøt forlovelsen med Jaimie Alexander (36).

Skuespilleren har også tidligere vært gift med skuespiller Jennie Gart (48). Sammen har eksparet de tre barna, Luca Bella (23), Lola Ray (17) og Fiona Eve (13).

VEKTTAP: Charter-Svein viser fram og forteller om forandringen kroppen hans gikk gjennom på «Farmen»-gården. Vis mer

LES OGSÅ: Stjernen er knapt til å kjenne igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer