Kellan Lutz:

«Twilight»-stjernen røper gladnyhet

Lykken har snudd for familien.

BABYLYKKE: «Twilight»-stjernen Kellan Lutz og kona Brittany Gonzales har blitt foreldre igjen. Foto: Skjemdump fra Instagram/Kellan Lutz

BABYLYKKE: «Twilight»-stjernen Kellan Lutz og kona Brittany Gonzales har blitt foreldre igjen. Foto: Skjemdump fra Instagram/Kellan Lutz

Vis mer
Publisert

Kellan Lutz (37), best kjent som kjekkasen Emmett Cullen i «Twilight»-sagaen, har fått sitt andre barn med kona Brittany Gonzales. Fra før har paret datteren Ashtyn, som kom til verden i februar 2021.

US Magazine er blant mediene som omtaler gladnyheten.

«Vi er forelsket og suger til oss all babykosen. Ashtyn elsker lillebroren sin, Koda er den søteste og mest forsiktige hunde-storesøsteren og mor og barn har det bra», deler både Lutz og Gonzales på Instagram.

Sønnen ble født 10. august 08.52 lokal tid, veide rundt 3,9 kilo og var cirka 54 centimeter lang. Gutten har fått navnet Kasen Lane Lutz. Kasen betyr ren.

BABYNAVN: I juni fikk Martin Danielle og kjæresten sønn nummer to. Når avslører han navnet. Reporter: Nora Skavhaug. Video: Luna Lea Vis mer

Fra lykke til sorg

Paret har vært sammen siden 2016 og møttes under innspillingen av Lutz' film «7 Guardians of the Tomb». I oktober 2017 annonserte paret at de var forlovet, og måneden etter giftet de seg.

Ifølge US Magazine bodde ikke Lutz og Gonzales sammen før de var gift.

Lykken har likevel ikke alltid vært på parets side.

Dessverre mistet de sitt første barn. I november 2019 annonserte Gonzales at de ventet en jente, men bare tre måneder senere delte hun at de hadde mistet datteren.

«Lille jente, det var en absolutt ære og glede å være moren din de siste seks månedene. [ …] Til jeg ser deg i himmelen … Mammaen din elsker deg så høyt,» skrev Gonzales på Instagram da.

Noen dager senere delte Gonzales, også på Instagram, at det hun gikk gjennom var det tøffeste hun noensinne hadde opplevd. Videre skrev hun at det føltes ut som de hadde gått fra en varm og god sommerdag til den kaldeste og hardeste vinter i løpet av én dag.

SKJULT: Da «Basic Bitch» sesong 3 ble spilt inn, måtte Emilie Skolmen finne finurlige måter å holde gravidmagen skjult. Reporter: Thale Kristensen. Video: Celina Morken/ Rød Løper Vis mer

En ny opptur

Et år senere hadde derimot lykken snudd og Lutz og Gonzales fikk datteren Ashtyn.

I Instagram-innlegget om datterens fødsel beskrev Gonzales at natten hun ble født var kald og snøtung, men da de våknet morgenen etter var det sol, en klar himmel og vinteren smeltet bort. Hun trakk også frem kontrasten av å ha mistet en datter året før.

«Hun innledet en ny årstid for oss og vi elsker henne uendelig høyt» skrev Gonzales til bildet av den etterlengtede datterens velkomst.

Nå har altså Ashtyn blitt storesøster til en frisk og sunn gutt.

LES OGSÅ: Viser ansikt etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer