Kellan Lutz:

«Twilight»-stjernen mistet barn i sjette måned

Mistet sitt ufødte barn.

I SORG: «Twilight»-stjernen Kellan Lutz deler en tragisk nyhet med sine følgere etter at kona mistet deres ufødte barn seks måneder inn i svangerskapet. Foto: NTB scanpix
I SORG: «Twilight»-stjernen Kellan Lutz deler en tragisk nyhet med sine følgere etter at kona mistet deres ufødte barn seks måneder inn i svangerskapet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i slutten av november at Hollywood-kjekkasen Kellan Lutz (34) og kona Brittany Gonzales (31) kunne fortelle at de ventet barn.

Graviditeten skulle derimot vise seg å ta en brå vending.

Nå forteller nemlig 34-åringen at kona har mistet deres ufødte barn, seks måneder inn i svangerskapet.

Deler sorgen

- Det har vært en sinnssyk berg-og-dal-bane av en uke med følelser. Hjertesorg er tatt til et helt nytt nivå, men jeg er takknemlig for de siste seks månedene og reisen som var. Vi får kanskje ikke svar på alle spørsmålene våre i dette livet, men vi forblir håpefulle, er blant det Lutz skriver i et innlegg på Instagram.

Videre skriver skuespilleren at han elsker kona, og takker samtidig for all støtte og forståelse de begge har fått i denne tøffe perioden i livet.

- Klarer ikke vente med å se babyjenta vår i himmelen når gud henter oss hjem, avslutter han.

Også kona Brittany har delt et hjerteskjærende innlegg på sin Instagram-profil. Der hyller hun den lille jenta som hun hadde båret frem i et halvt år.

- Det var min absolutte ære og glede å være din mamma de siste seks månedene. Jeg gjorde mitt beste, og det var en glede å se ditt lille ansikt alle de gangene på skjermen, og føle dine små spark. Jeg vet ikke hvorfor dette skjedde, men en del av meg finner ro i å vite at du aldri opplevde smerte eller hjertesorg og aldri vil gjøre det, skriver hun.

GRAVID: Modellen Belle Lucia får hets i kommentarfeltet på Instagram etter at hun la ut et bikinibilde av seg selv, 6 måneder på vei i graviditeten. Vis mer

Nyhet på thanksgiving

Det var i anledning thanksgiving at paret kunngjorde for sine flere tusen følgere at de ventet sitt første barn sammen.

I matchende dongerijakker holdt de den gang opp en liten dongerijakke, og uttrykte sin glede over å bli en familie på tre.

- God thanksgiving 2019. Så mye å være takknemlig for dette året. Enda mer blir det i 2020! Så stolt av kona mi, Brittany Lynn Lutz, og gleder meg stort til vår lille familie skal vokse til tre. Kjapp deg, skriver skuespilleren til bildet.

Dessverre ble ikke det nye året like bra som paret hadde ventet, og flere har sendt sine kondolanser til paret - som nå sitter igjen med sorgen etter tapet av sin ufødte datter.

Blant dem som har vist sin kjærlighet, er Lutz' kollega fra «Twilight»-filmene, Nicki Reed (31).

VANSKELIG TID: Kellan Lutz og kona er i sorg etter at de mistet sitt ufødte barn. Foto: NTB scanpix
VANSKELIG TID: Kellan Lutz og kona er i sorg etter at de mistet sitt ufødte barn. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg er så lei meg på deres vegne, Kel. Vår kjærlighet og klemmer strekker seg rundt dere begge i denne utenkelige tiden. Vi elsker dere, skriver skuespilleren.

Også Ashley Greene (32) har lagt igjen en kommentar.

- Det er så leit å høre dette, Kel. Jeg er inspirert av din og Brittanys styrke. Hjertet mitt og mine bønner går til dere, skriver hun.

Trist avsløring

Lutz og konas opplevelse har mange likhetstrekk med opplevelsen til skuespiller Demi Moore (57). I sin selvbiografi, «Inside Out», avslører nemlig 57-åringen at hun på et tidspunkt ventet barn med eksmannen, skuespiller Ashton Kutcher (42).

Det var i et intervju med The New York Times i forbindelse med bokutgivelsen i fjor høst, at Moore fortalte om den tøffe perioden.

Til avisen fortalte filmstjernen at hun var hele seks måneder på vei da hun mistet en liten jente, i likhet med Lutz og kona. På dette tidspunktet hadde Moore og Kutcher allerede bestemt seg for at datteren skulle få navnet Chaplin Ray.

MISTET BARN: Demi Moore og eksmannen Ashton Kutcher mistet også barn i sjette måned. Foto: NTB scanpix
MISTET BARN: Demi Moore og eksmannen Ashton Kutcher mistet også barn i sjette måned. Foto: NTB scanpix Vis mer

Moore hadde tidligere slitt med rusproblematikk, og i intervjuet fortalte filmstjernen at hun på tidspunktet hadde begynt å drikke igjen. Som følge av misbruket sitt, fortalte hun at hun lenge klandret seg selv for at hun mistet barnet, men besluttet likevel å gifte seg med Kutcher, samt starte med fertilitetsbehandling i håp om å bli gravid på nytt.

Spontanabort er ganske vanlig, men ifølge Helsenorge skjer det i 97 av 100 tilfeller før uke tolv. Spontanaborter kan skje så sent som 22. svangerskapsuke. En abort etter 22. uke kalles en prematur fødsel.

LES OGSÅ: Nå er den «store nyheten» avslørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer