Kristen Stewart:

«Twilight»-stjernen kobles til ny kvinne

Observert hånd i hånd med blogger bare uker etter bruddet med eksen.

NY FLAMME?: Kristen Stewart har vært gjennom flere forhold de siste årene. Nå kan det late til at hun har funnet lykken på ny. Foto: NTB Scanpix
NY FLAMME?: Kristen Stewart har vært gjennom flere forhold de siste årene. Nå kan det late til at hun har funnet lykken på ny. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Helt siden det dramatiske bruddet med «Twilight»-kollega Robert Pattinson (32) i 2013, har Kristen Stewarts (28) kjærlighetsliv skapt utallige overskrifter.

Forholdet gikk den gang i grus etter at Kristen hadde vært utro med regissør Rupert Sanders (47) - en affære som sendte sjokkbølger gjennom Hollywood og resten av verden.

Siden den gang har skuespilleren - som i 2016 fortalte at hun er tiltrukket av både menn og kvinner - hatt flere forhold. I begynnelsen av 2015 ble Kristen kjæreste med sin personlige assistent Alicia Cargile, før hun senere ble koblet til supermodellen Stella Maxwell (28).

Flørtende tone

Nå melder derimot flere utenlandske nettsteder at Kristen skal ha funnet lykken på ny. Den siste tiden har 28-åringen nemlig blitt observert gjentatte ganger i Los Angeles sammen med bloggeren og influenseren Sara Dinkin.

HÅND I HÅND: Flere mener at Kristen Stewart har funnet lykken på ny med Sara Dinkin. Her er de to avbildet sammen 26. desember. Foto: NTB Scanpix
HÅND I HÅND: Flere mener at Kristen Stewart har funnet lykken på ny med Sara Dinkin. Her er de to avbildet sammen 26. desember. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Duoen har blant annet blitt avbildet sammen på shopping, på matbutikken og mens de vandrer rundt i byen. Ifølge Daily Mail har Kristen og Sara hatt en flørtende tone, hvor førstnevnte også har holdt sin påståtte flamme tett inntil seg på spaserturene.

Duoen har så langt ikke kommentert kjæresteryktene selv.

UT PÅ TUR: Sara Dinkin og Kristen Stewart på spasertur i Los Angeles på julaften. Foto: NTB Scanpix
UT PÅ TUR: Sara Dinkin og Kristen Stewart på spasertur i Los Angeles på julaften. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nyheten om den angivelige romansen kommer bare uker etter at skuespillerens forhold til ovennevnte Maxwell skal ha tatt slutt. Paret var sammen i to år, før de gikk hver til sitt i november, meldte US Magazine.

- De hadde vokst fra hverandre, og levde svært forskjellige liv. Stella og Kristen har fortsatt mange felles venner, og har en vennskapelig tone, forklarte en kilde til nettstedet tidligere denne måneden.

Etter alt å dømme endte altså forholdet på langt ryddigere vis enn da Kristen og Robert Pattinson skilte veier.

Saken fortsetter under:

La seg paddeflate

Det var i juli i 2012 at Us Magazine publiserte et bilde av Kristen Stewart og den 19 år eldre - og gifte - regissøren Rupert Sanders tett omslynget på sin forside.

I fjor, fem år etter skandalen, åpnet Sanders seg for første gang om den skjebnesvangre dagen, og hvordan han taklet det massive presset i ettertid.

- Man kan aldri forutse framtiden. Det oppstår uventede hendelser hele tiden, og sånn er livet, sa han til den britiske avisen Metro News, idet han ble konfrontert med utroskapsskandalen.

Stewart og Sanders jobbet begge to på filmen «Snow White and the Huntsman», da affæren ble kjent. Begge bekreftet utroskapen like etter at bildene var publisert, og la seg paddeflate i mediene.

FIKK KONSEKVENSER: Affæren mellom skuespiller Kristen Stewart og Rupert Sanders er kanskje en av de mest omtalte utroskapsskandalene i Hollywood. Begge var i forhold på hver sin kant da nyheten ble kjent. Foto: NTB Scanpix
FIKK KONSEKVENSER: Affæren mellom skuespiller Kristen Stewart og Rupert Sanders er kanskje en av de mest omtalte utroskapsskandalene i Hollywood. Begge var i forhold på hver sin kant da nyheten ble kjent. Foto: NTB Scanpix Vis mer

At skandalen stjal oppmerksomheten fra selve filmen, er ingen hemmelighet. 47-åringen ble regnet som en svært lovende regissør da «Snow White and the Huntsman» ble lansert.

- Man må bare riste det av seg, og komme seg videre i livet på best mulig måte. Alle gjør feil. Jeg kommer til å gjøre flere feil i fremtiden, og kan ikke forvente at livet mitt vil være spennende, om jeg ikke trodde på det.

Et halvt år etter skandalen, ble det kjent at Sanders' kone, den britiske modellen Liberty Ross (40), tok ut skilsmisse. Forholdet skulle heller ikke vare for Stewart og Pattinson, som gikk hver til sitt i 2013.

LES OGSÅ: Kristen Stewart kaster klærne for Mario Testino

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer