Twilight-stjernen er gravid

- Jeg føler stor takknemlighet, sier Bryce Dallas Howard om de som hjalp henne gjennom den første fødselen.

SLET MED FØDSELSDEPRESJON: Bryce Dallas Howard slet med fødselsdepresjoner etter at hun fødte sitt første barn. Nå er hun gravid igjen. Her avbildet på den røde løperen under filmfestivalen i Cannes i mai.  Foto: Stella  Pictures
SLET MED FØDSELSDEPRESJON: Bryce Dallas Howard slet med fødselsdepresjoner etter at hun fødte sitt første barn. Nå er hun gravid igjen. Her avbildet på den røde løperen under filmfestivalen i Cannes i mai. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «The Twilight Saga: Eclipse» og «Spider-Man 3»-skuespiller Bryce Dallas Howard (30) er gravid med sitt andre barn. Hun og ektemannen «Fringe»-skuespiller Seth
Gabel fikk sitt første barn, sønnen Theo, i februar 2007.

I fjor innrømmet skuespilleren at tiden etter fødselen var vanskelig. Hun slet med fødselsdepresjon og søkte hjelp.

- Før Theo ble født, var jeg fornøyd med vektøkningen, men så ble jeg livredd. Jeg følte at jeg var dårlig til å amme, at huset var rotete, og jeg trodde at jeg var en dårlig hundeier. Jeg var også sikker på at jeg var en forferdelig skuespiller, sa hun da.

- Jeg føler stor takknemlighet for de som hjalp meg gjennom den vonde tiden, og ingen må være redde for å be om hjelp, sier skuespilleren åpenhjertig.

Hennes ektemann, Seth Gabel, er også en kjent skuespiller, og har spilt i blant annet «C.S.I», «The Closer», «Da Vinci-koden» og «Fringe».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Howard ble mamma!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer