Robert Pattinson:

- «Twilight»-stjernen coronasmittet

Innspillingen av den nye «Batman»-filmen er stanset.

SMITTET: Ifølge Vanity Fair er Robert Pattinson smittet av corona. Foto: NTB Scanpix
SMITTET: Ifølge Vanity Fair er Robert Pattinson smittet av corona. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ifølge Vanity Fair har Robert Pattinson (34) blitt smittet av corona. Dermed blir innspillingen av den nye «Batman»-filmen stanset igjen, dager etter at de gjenopptok arbeidet i studioer utenfor London etter en coronapause.

Warner Bros. ønsker imidlertid ikke å kommentere hvilket medlem av produksjonen som er coronasmittet, men Vanity Fair melder at de har fått bekreftet av flere kilder at Pattinson er vedkommende det er snakk om.

- Et medlem av «Batman»-produksjonen har testet positivt for Covid-19, og isolerer seg i samsvar med etablerte protokoller. Filmingen er imidlertid stoppet, heter det i en uttalelse fra Warner Bros.

ANGRER: Ireland Tate var sikker på at hun ikke skulle bli syk. Så ble hun corona-smittet. Reporter: Marie Røssland / Dagbladet TV Vis mer

Spiller mot store stjerner

Det var mot slutten av august at ivrige fans for første gang fikk se Pattinson som milliardæren og superhelten Bruce Wayne i traileren til regissør Matt Reeves' (54) nye film «The Batman».

Under arrangementet DC FanDome, hvor traileren først ble vist, forklarte Reeves at filmen utspiller seg i Batmans andre år som maskert hevner - og at mange av skurkene også er tidlig i karrieren. Det meldte Variety.

I traileren møter vi blant annet Pattinson som lynvingen selv, Zoë Kravitz (31) som Catwoman og Jeffrey Wright (54) som politisjef Gordon. Men det er Colin Farrell (44) i rollen som Penguin - Pingvinen - som har stjålet showet.

CORONABRÅK: Superstjernen Madonna er i hardt vær etter et innlegg på Instagram. Video/foto: Twitter/Instagram/NTB Scanpix Vis mer

Ble ikke «headhuntet» til rollen

I et intervju med Dagbladet i januar kunne Pattinson fortelle at han nesten ikke kunne vente med å spille den mørkkledde superhelten, som tidligere har vært spilt av skuespillere som Michael Keaton, Christian Bale og Ben Affleck.

- Jeg har alltid vært tiltrukket av denne karakteren som har vært med i så mange tegneserier, serier og filmer. For tre år siden begynte jeg å leke med tanken om å spille Batman. Jeg fikk en god følelse for at jeg kunne gjøre en kul og ny tolkning av ham, fortalte han til avisen.

Han innrømmet imidlertid at han ikke ble «headhuntet» til rollen som Batman, men at han selv måtte kontakte filmskaperne.

FILMINNSPILLING: Robert Pattinson, best kjent fra «Twillight»-sagaen og stjerneregissør Christopher Nolan dukket plutselig opp i Oslo i forbindelse med filminnspilling. Video: Ingunn Dorholt. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer

- Heldigvis likte de tolkningen min. Det blir veldig spennende å starte innspillingen, fortsatte han.

Tatt på fersken

Robert Pattinson ble nærmest stjerne over natten etter at verden ble introdusert for Edward Cullen og Bella Swan i den første av flere filmadapsjoner av bokserien «Twilight».

Den første filmen gjorde skuespillerne Kristen Stewart (30) og Pattinson til internasjonale stjerner, og det begynte etterhvert å slå gnister mellom de to unge superstjernene.

FANT KJÆRLIGHETEN: Etter den første Twilight-filmen begynte det etter hvert å slå gnister mellom de to unge skuespillerne. I 2012 gikk paret hver til sitt. Foto: NTB Scanpix
FANT KJÆRLIGHETEN: Etter den første Twilight-filmen begynte det etter hvert å slå gnister mellom de to unge skuespillerne. I 2012 gikk paret hver til sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Forholdet var lenge ubekreftet, og det var først da Stewart ble fanget i akten med en annen mann at hun la kortene på bordet.

I 2012 gikk paret fra hverandre, men det unge forholdet har likevel forblitt en av de mest omtalte romansene i nyere tid.

- Forholdet ble til en vare

Fire år etter bruddet lettet Stewart på sløret om hvordan tida med «Twilight»-motskuespilleren var.

Det gjorde hun i et intervju med T Magazine, som utgis av New York Times. I intervjuet fortalte hun at pressen og fansen hadde så mange forventninger at forholdet mistet noe av gnisten.

- Folk ville at jeg og Rob skulle være sammen så intenst at forholdet vårt ble til en vare, sa hun og fortsatte:

- Det var ikke ekte mer. Og for min del var det ekkelt. Det handler ikke om at jeg vil gjemme hvem jeg er eller noe jeg gjør i livet, det handler om at jeg ikke vil være en del av en fortelling som eksisterer for underholdningsverdi.

LES OGSÅ: Fikk corona-sjokk: - Ufattelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer