Kellan Lutz:

«Twilight»-stjernen blir pappa

Skuespilleren røpet babynyhet på Thanksgiving.

BLIR PAPPA: «Twilight»-stjernen Kellan Lutz (midten) skal bli far for første gang. Her i en scene fra den første filmen i serien, «Twilight - Evighetens kyss», sammen med Jackson Rathbone, Nikki Reed, Ashley Greene og Robert Pattinson. Foto: NTB scanpix
BLIR PAPPA: «Twilight»-stjernen Kellan Lutz (midten) skal bli far for første gang. Her i en scene fra den første filmen i serien, «Twilight - Evighetens kyss», sammen med Jackson Rathbone, Nikki Reed, Ashley Greene og Robert Pattinson. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Hollywood-kjekkasen Kellan Lutz (34) venter barn med kona Brittany Gonzales (31). Det forteller Lutz til sine følgere på bildedelingstjenesten Instagram.

34-åringen, best kjent for rollen som vampyren Emmett Cullen i «Twilight»-filmene, bekreftet at de to var forlovet i oktober 2017, før paret ga hverandre sine «ja» i begynnelsen av november samme år, ifølge People.

Nå tar ekteparet altså enda et steg i forholdet sitt.

Takknemlige

Det var i anledning Thanksgiving, på norsk takksigelsesdagen, at paret delte nyheten om den forestående familieforøkelsen på sine respektive Instagram-kontoer.

Dette blir parets første barn, og de kommende foreldrene viser stor takknemlighet for muligheten til å få sin egen lille familie.

Til et bilde av Lutz og kona som kysser i matchende dongerijakker, holder de opp en liten, identisk jakke som et symbol på at en tredjemann er på vei.

- God Thanksgiving 2019. Så mye å være takknemlig for dette året. Enda mer blir det i 2020! Så stolt av kona mi Brittany Lynn Lutz og gleder meg stort til vår lille familie skal vokse til tre. Kjapp deg, skriver skuespilleren til bildet.

Også den kommende mammaen har meddelt sine tanker rundt graviditeten på Instagram. Til det samme bildet uttrykker hun sin glede.

- Klarer ikke vente på å møte deg lille Lutz, skriver hun.

FORELDRE: Kellan Lutz og kona Brittany Gonzales venter sitt første barn to år etter at de giftet seg. Foto: NTB Scanpix
FORELDRE: Kellan Lutz og kona Brittany Gonzales venter sitt første barn to år etter at de giftet seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Turbulent kjærlighetsliv

Før Lutz og Gonzales begynte å date i 2016, var han blant andre koblet til artisten Miley Cyrus (27). Romansen ble derimot aldri bekreftet, og flere medier meldte etter knappe en måned at det ikke var noe mellom dem lenger.

Vis mer

Stjernen har derimot vært i et par lengre forhold, blant annet med «Beverly Hills 90210 »-stjernen AnnaLynne McCord (32). Paret datet i tre år før de endte forholdet i 2011. Like etter datet han «Home and Away»-skuespilleren Sharni Vinson (36).

Med flere forhold bak seg, kan det nå se ut til at han endelig har funnet den rette. Lutz og Gonzales har holdt forholdet sitt svært privat for offentligheten, men deler mange bilder og gode ord om hverandre på Instagram.

Paret har imidlertid forholdt seg til spesielt én tid på året når det kommer til avsløringer, nemlig Thanksgiving. De vordende foreldrene delte ikke bare gravidnyheten på høytidsdagen. For to år siden delte de nemlig nyheten om at de hadde giftet seg i et annet Instagram-innlegg.

- Thanksgiving er helt klart min favoritthøytid. Jeg forsøker å leve en takknemlighetslivsstil og verdsette alle og alt jeg har hver dag. Dette året har vært det beste av dem alle og jeg er ekstremt takknemlig for å kunne dra på alle livets eventyr sammen med min beste venn og drømmekone, skrev Lutz da han kunngjorde at han hadde giftet seg med Gonzales i 2017.

Spiste 16 egg daglig

Selv om Lutz er mest kjent fra «Twilight», har han også flere store roller i andre filmer. Han spiller blant annet hovedrollen i «The legend of Hercules», og hadde en rolle som gresk gud i filmen «Immortals».

Før innspillingen av sistnevnte film måtte 34-åringen legge seg i hardtrening, og fikk en noe ekstrem diett. Til Men's Fitness fortalte Lutz at han spiste opptil 16 egg hver dag.

- Jeg spiste 16 egg hver morgen og kom opp i en vekt på 100 kilo. Vi trente hver dag. En scene kunne ta en hel dag, og når det består av å kjøre en Humvee i fem kilometer i timen, så har man mye energi å svi av, fortalte Lutz den gang.

For tiden er Lutz for fullt opptatt med familieforøkelse, men han er også aktuell i en kommende amerikansk krimserie med navnet «FBI: Most Wanted».

FILMINNSPILLING: Robert Pattinson, best kjent fra «Twillight»-sagaen og stjerneregissør Christopher Nolan dukket plutselig opp i Oslo i forbindelse med filminnspilling. Video: Ingunn Dorholt. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer

LES OGSÅ: Gjennomførte fettsuging etter fødsel: - Uforsvarlig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer