«Twilight»-stjernen blir pappa

- De er begge overlykkelige.

FILMSTJERNE: Jackson Rathbone ( i midten) har hatt stor suksess med sin rolle som vampyren Jasper Hale i Twilight-filmene.  Her er han sammen med kollegene Peter Facinelli (t.v.) , Ashley Greene  og Kellan Lutz. Foto: Stella
FILMSTJERNE: Jackson Rathbone ( i midten) har hatt stor suksess med sin rolle som vampyren Jasper Hale i Twilight-filmene. Her er han sammen med kollegene Peter Facinelli (t.v.) , Ashley Greene og Kellan Lutz. Foto: Stella Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespilleren Jackson Rathbone (27) har gjort stor suksess som vampyren Jasper Hale i de populære «Twiligt»-filmene, og nå har han også fått en gladmelding på hjemmebane.

Senere i år blir nemlig Rathbone og hans kone Sheila Hafsadi foreldre for første gang!

- De er overlykkelige, sier en talsmann for paret til Us Weekly.

En kilde nær paret hevder babyen har termin i juni.

Ifølge Us Weekly har Rathbone allerede startet forberedelsene til sin nye tilværelse som småbarnsfar med å bytte ut to av bilene sine for en Lexus SUV.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Bestefar avslørte fødsel på Twitter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer