<strong>STJERNE:</strong> «Twilight»-filmene har gjort Jackson Rathbone (t.h.) til stjerne her er han i en scene sammen med kollegene Peter Facinelli, Robert Pattinson, og Kellan Lutz. Foto: Stella Pictures
STJERNE: «Twilight»-filmene har gjort Jackson Rathbone (t.h.) til stjerne her er han i en scene sammen med kollegene Peter Facinelli, Robert Pattinson, og Kellan Lutz. Foto: Stella Pictures Vis mer

«Twilight»-stjernen ble pappa

- Vi er utrolig glade for å kunne ønske vår sønn velkommen, sier Twilight-stjernen Jackson Rathbone.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Jackson Rathbone (27) gjør suksess i rollen som vampyren Jasper Hale i de populære «Twiligt»-filmen, og privat er også livet rosenrødt. 

Torsdag ble han, ifølge People, pappa for første gang da kjæresten Sheila Hafsadi fødte sønnen Monroe Jackson Rathbone VI. Den lille gutten kom til verden 09.43 amerikansk tid og veide 3,6 kilo.

- Takk til alle for støtte og kjærlighet! Sheila og jeg utrolig glade for å kunne ønske vår sønn velkommen til verden, sa skuespilleren til Aim High i mars etter å ha fått vite barnets kjønn.

Rathbone gledet seg veldig til å bli pappa og startet tidlig med forberedelsene. Blant annet byttet han ut to av bilene sine til fordel for en mer familievennlig Lexus SUV.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vraket broren til fordel for kjæresten  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer