«Twilight»-stjernen ble pappa igjen

- Vi er ydmyke over å kunne kalle oss foreldre til denne vakre sjelen, sier Cam Gigandet.

FIKK EN SØNN: Cam Gigandet og forloveden Dminique Geisendorff har datteren Everleigh fra før. Foto: FAMEFLYNET SWEDEN
FIKK EN SØNN: Cam Gigandet og forloveden Dminique Geisendorff har datteren Everleigh fra før. Foto: FAMEFLYNET SWEDEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sist måned ble «Twilight»-kjekkasen Cam Gigandet (30) og forloveden Dominique Geisendorff (27) foreldre for andre gang.

- Onsdag 23. januar fødte Dominique en gutt som har fått navnet Rekker. Han er frisk, blid og perfekt, skriver Cam på sin Facebook-profil, ifølge UsWeekly.

- Vi er ydmyke over å kunne kalle oss foreldre til denne vakre sjelen, og jeg er Gud evig takknemlig som viser meg denne grenseløse kjærligheten. Takk til dere som sender positiv energi og lykkeønskninger.

Paret har datteren Everleigh (3) fra før, men datteren var langt fra planlagt. Da graviditeten ble kjent i 2008 hadde Gigandet nettopp fått rollen som vampyren James i «Twilight» og gjort det slutt med Geisendorff.

Cam valgte og gi forholdet en ny sjanse, og alt ser nå ut som om det går strålende ettersom duoen både er forlovet og nå blitt foreldre nok en gang.LES OGSÅ: Måtte holde tett om graviditeten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer