«Twilight»-stjerne funnet død med kjæresten

Gregory Tyree Boyce og kjæresten ble funnet døde i en leilighet i Las Vegas.

DØD: Skuespiller Gregory Tyree Boyce ble nylig funnet død sammen med kjæresten, Natalie Adepoju, i en leilighet i Las Vegas. Foto: Privat/ Instagram
DØD: Skuespiller Gregory Tyree Boyce ble nylig funnet død sammen med kjæresten, Natalie Adepoju, i en leilighet i Las Vegas. Foto: Privat/ Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Twilight»-skuespilleren Gregory Tyree Boyce er død, 30 år gammel. Det bekrefter både familien hans og rettsmedisinerne i Clark County overfor People og andre amerikanske medier.

Skuespilleren var å se i den første «Twilight»-filmen fra 2008, der han hadde en liten rolle som Tyler Crowley. I etterkant har han fokusert på andre prosjekter, som å oppdra sin 10 år gamle datter Alaya.

30-åringen ble funnet død i en leilighet i Las Vegas den 13. mai, sammen med kjæresten Natalie Adepoju (27).

Hadde planer

Det er ikke kjent hva som har skjedd, og dødsårsaken er foreløpig ikke bekreftet.

Skuespilleren skulle egentlig ha reist til Los Angeles den morgenen han ble funnet død, men da bilen hans sto igjen i oppkjørselen skal de andre som befant seg i leiligheten ha blitt mistenksomme.

Det var da de fant paret døde på rommet sitt. Mens skuespilleren etterlater seg dattera si, har Adepoju en sønn i Egypt. På Facebook har 30-åringens mor delt en siste hilsen til sønnen.

«Min kjære gutt, Greg Boyce, var den beste kokken. Han var i gang med å starte en kyllingrestaurant, West Wings», skriver hun, og skryter uhemmet av sønnens ferdigheter på kjøkkenet.

Vis mer

- For en tid

Videre forklarer hun at han og kjæresten skal ha jobbet sammen for å realisere denne drømmen. Det rakk de aldri. Boyce var aldri noen optimist selv, noe han har gitt uttrykk for på Instagram. I desember skrev han åpent om at han aldri trodde han skulle bli 30 år.

«Gjennom årene har jeg, som alle andre, begått feil, men i dag er en sånn dag jeg bruker til refleksjon. For en tid å leve i. Gratulerer med 30-årsdagen til meg selv», skrev han.

Familien til Adepoju har nå opprettet en side der folk kan donere penger, slik at familien skal slippe begravelseskonstadene. Ingen av Boyces «Twilight»-kolleger har foreløpig kommentert det overraskende dødsfallet.

LES OGSÅ: - De venter sitt første barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer