Tvunget til samarbeid?

Paris og Nicole fortsetter med "The Simple Life" - uten å være på talefot. - Jobb er jobb, sier Nicole.

UVENNER: I følge Nicole har ikke hun og Paris vært på talefot de tre siste årene. Foto: TV3
UVENNER: I følge Nicole har ikke hun og Paris vært på talefot de tre siste årene. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Man skulle kanskje tro at rivalene Paris Hilton (25) og Nicole Richie (24) ville takke nei til enda en oppfølger i realityserien ”The Simple Life”, men den gang ei.


Torsdag annonserte den amerikanske tv-kanalen E! Entertainment at det kommer en femte sesong av serien som blir sett av over 13 millioner amerikanere. Jentene har nemlig signert en kontrakt som sier at de må spille inn minst en sesong før de kan gå hver til sitt.


Mange har trodd at Paris og Nicole var seg selv under innspillingene, men dette kan Hilton avkrefte. - ”Simple Life” er faktisk falsk, forklarte hun The Sun. – Alle realityserier er falske, egentlig. Når du har kamera på deg, er du ikke deg selv.


For å understreke poenget fortalte blondinen at hun baserte karakteren sin på filmene "Lovlig Blond" og "Clueless". - Jeg tenkte det ville være morsomt å spille en rik jente ut til fingertuppene, sier hun.


– Jeg spiller også. Paris er den sexy jenta som ikke vet noe, jeg er den klønete tøysekoppen. Det er oss i ”The Simple Life”, sier Nicole til TV Guide.


Krangelen mellom datteren til Lionel Richie og hotellarvingen har pågått i snart to år. Det begynte da Nicole inviterte venner og kjente hjem til seg for å spise pizza og se den mye omtalte “One Night in Paris”, altså sexvideoen Paris spilte inn med sin daværende kjæreste, Rick Salomon. Da Paris fikk vite om kalaset, ble det slutt på det 20 år gamle vennskapet.


– Dere må forstå at selv om Paris annonserte for et år siden at vi ikke er venner, har vi faktisk ikke vært det på tre år. Vi vokste fra hverandre. Så enkelt er det, forteller Nicole til TV Guide. – Men jeg er vant til å jobbe med folk jeg ikke liker. Jobb er jobb, avslutter hun.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer