Tvunget til DNA-prøver

Plutselig dumpet det ned et rart brev i posten til Jahn Teigen: - Jeg er gravid, og du er faren!

PAPPA: Jahn har ett barn, datteren Sara (22). - Vi har snakket om alt, også DNA-saken, sier Jahn. Foto: Espen Solli, Se og Hør
PAPPA: Jahn har ett barn, datteren Sara (22). - Vi har snakket om alt, også DNA-saken, sier Jahn. Foto: Espen Solli, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Jahn Teigen (57) har vansker med å glemme sommerdagen for ti år siden da han åpnet dagens post og fant et brev der det sto at artisten snarest måtte avlegge blodprøve, med mistanke om han var blitt pappa til ei lita jente!

Hvis han ikke møtte opp til DNA-prøven, ville politiet komme og hente ham!

- Det var et sjokk å få en slik beskjed. Jeg var overbevist om at det måtte være en misforståelse og ringte piken som var oppført som babyens mor. Hun sto på sitt! sier Teigen til Se og Hør.

Jahn Teigen bosetter seg i Sverige! Les hvorfor her.

Marerittet startet høsten 1995 da den populære artisten hadde konsert i en sørlandsby. En kvinnelig fan hadde lagt en konvolutt i garderoben hans for å få noen bilder signert, og Teigen og medhjelperen hans stakk innom jenta på vei ned til neste turnéstopp for å levere konvolutten.

Etter å ha prater sammen i noen minutter, reiste de igjen.

- Det var alt!

Plutselig kommanderte Fylkestrygdekontoret i Agder ham til å avlegge farskapstest!

- Det var jævlige dager, og jeg måtte vente nesten en måned før DNA-prøven kom!

I ettertid har han fått en skriftlig erklæring fra jenta, der hun beklager det som er skjedd.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer