Tvunget til avvenning

Supermodellen Kate Moss hadde planlagt et romantisk bryllup på Bali, men kjæresten Pete Doherty kom aldri etter...

BRUDGOM PÅ VILLE VEIER: Pete Doherty rakk ikke sitt eget bryllup. Var det utdrikningslaget som fikk politiet til å sende ham på avvenning? Foto: All Over Press
BRUDGOM PÅ VILLE VEIER: Pete Doherty rakk ikke sitt eget bryllup. Var det utdrikningslaget som fikk politiet til å sende ham på avvenning? Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Endelig rusfri?

Den selverklærte heroinisten og vokalist i rockegruppa Babyshambles, ble grepet av politi og tvangsinnlagt på avvenningsklinikken The Priory før avreise.

Nå må han tilbringe de neste to ukene på behandlingsstedet - som er kjent for sine mange kjendisklienter - enten han vil eller ikke.

Ifølge Aftonbladet håper Kate Moss at Pete (27) skal få anledning til å komme til Bali senere i uka, selv om sjansene er små.

- Hun ba ham forberede en åndelig seremoni før hun dro, sier en venn til avisa.

Kate Moss (32), som hadde gledet seg til å bli fru Doherty, fortviler over at narkotika igjen kaster skygger over det turbulente forholdet. Istedenfor hvetebrødsdager må hun nå tilbringe ferien med slekt og venner på øya i det indiske hav.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer