Tvunget til å trekke seg fra «71 grader nord»

Realitydeltageren fikk beskjed i brevform.

TREKKER SEG: En av disse kjendisene velger å si takk for seg i mandagens episode av TVNorge-programmet. Foto: Bjørn Ekker/Seher.no
TREKKER SEG: En av disse kjendisene velger å si takk for seg i mandagens episode av TVNorge-programmet. Foto: Bjørn Ekker/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Vårens kjendisversjon av «71 grader nord» har vart i noen uker allerede, og forrige uke måtte den første deltageren - Mina Hadjian - forlate programmet. Mandag må en ny deltager gi tapt i ferden mot Nordkapp.

Samtidig får de gjenværende deltagerne sjokkbeskjeden de ikke hadde ventet: En av deltagerne bestemmer seg nemlig for å reise hjem. Årsaken er at denne personen har fått en melding hjemmefra som krevde hennes fulle oppmerksomhet.
 
Av hensyn til spenningen i programmet har Seher.no valgt å ikke avsløre hvem som velger å trekke seg, eller hva denne meldingen gikk ut på.

Til Seher.no forteller derimot «71 grader nord»-deltageren at hun følte hun var nødt til å reise.
 
- Jeg fikk beskjeden via et brev hjem til meg og ble da varslet per telefon av kjæresten min. Jeg varslet TVNorge, som igjen tok kontakt med de andre det gjaldt. Jeg måtte velge mellom «71 grader nord» eller dette. Valget var derfor enkelt, sier realitykjendisen til Seher.no.

At det var vemodig å forlate den sprudlende kjendis-gjengen, det legger ikke «71 grader nord»-deltageren skjul på.

- Det var selvfølgelig veldig kjedelig. Jeg hadde ønsket å kjempe så lenge som mulig om en seier. Å nå Nordkapp var målet hele tiden. Det verste var å forlate alle deltakerne, en fantastisk gjeng som jeg håper å møte igjen senere i livet, sier hun - eller han - til Seher.no.

Hvem som trekker seg i mandagens «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» ser du på TVNorge klokka 20.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Brøt med kjæresten etter «71 grader nord»