Tvunget til å klippe håret - røk rett ut

- De sa de hadde gjort en avtale om at jeg ikke skulle bli nødt til å klippe håret kort, sier en skuffet Sarah etter «Top Model»-exiten.

RØK UT: Til tross for at hun gikk med på å klippe håret kortere, ble «Top Model»-karrieren kortvarig for Sarah Gindel. 22-åringen røk ut i sesongens første program. Foto: TV3
RØK UT: Til tross for at hun gikk med på å klippe håret kortere, ble «Top Model»-karrieren kortvarig for Sarah Gindel. 22-åringen røk ut i sesongens første program. Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO: Etter en makeover som fikk tårene til å flomme blant flere av deltakerne, ble Sarah Gindel (22) den første til å forlate den nye sesongen av «Top Model» på TV3.

Sarah - som allerede har jobbet som modell i fem år - hevder hun satt igjen med blandete følelser etter den tidlige exiten.

- Det var morsomt å se hvordan en TV-innspilling fungerer fra innsiden, fordi det er alltid gøy å lære noe nytt. Men siden jeg allerede har jobbet en del som modell, så tror jeg at det var rettferdig at jeg dro. Det virket som andre ville være med på programmet mer enn meg, sier hun til Seher.no.

I likhet med blant annet modell-kollegene Darja Barannik og Signe Tauøll ble også Sarah opprørt, da hun ble bedt om å klippe håret kort av stylist Storm Pedersen.

Modellen hevder hun ble overrasket over beskjeden, siden hun trodde hun hadde en avtale om at hårlengden skulle få være i fred.

- Jeg ble meldt på av modellbyrået mitt, som sa de hadde gjort en avtale om at jeg ikke skulle bli nødt til å klippe håret kort. De var vel redde for at jeg skulle gå glipp av jobber når jeg kom tilbake.

- Da jeg fikk ultimatum om å klippe håret, spurte jeg produsenten om de ikke hadde hørt om avtalen om hårlengde. De sa de ikke visste noe om det. Til slutt valgte jeg likevel å klippe håret. Jeg tenkte vel at «nå ser de hvor sporty er, så da får jeg vel bli». Men det holdt jo ikke likevel, sier hun til Seher.no.

Se bildene fra «Top Model»-jentenes første foto-shoot her!

Line Vee Hanum i TV3 avviser at Gelander skal ha hatt noen spesialavtale da hun kom inn i «Top Model».

- Hun meldte seg på selv og har vært med på castingrunde og audition som alle de andre. Hun kunne valgt å ikke klippe håret, men da hadde hun røket ut direkte. Dette er en del av programmet og noe alle deltakerne er klar over kan skje, sier hun til Seher.no.

Gelander hevder stilendringen førte til at hun måtte på satse på andre typer modelljobber en periode etter at hun røk ut av innspillingen for ett år siden.

- Det var en stund jeg måtte jobbe med foto-shoots som krevde en tøffere stil, men nå er heldigvis håret tilbake sånn jeg liker det. Det gikk raskere enn jeg trodde.


Modellen tror også flere av de gjenværende «Top Model»-jentene kan klare seg bra på egenhånd.

- Det e flere som kan skille seg ut på egen hånd. For eksempel Bambie (Maria Bang Vaage, red.anm), hun har et spesielt image, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her bryter Top Model-jentene sammen