Tvunget til å flytte etter Hellstrøm-besøk

- Vi prøvde alt, men det nyttet ikke.

MISTET RESTAURANTEN: En måned etter at Eyvind Hellstrøm hadde hjulpet til med å snu deres restaurant «La Casita» i positiv retning, fikk Recep, Ibrahim og Umit Can beskjed om at grunneieren ikke lenger ville ha dem som leietakere. Foto: TV3
MISTET RESTAURANTEN: En måned etter at Eyvind Hellstrøm hadde hjulpet til med å snu deres restaurant «La Casita» i positiv retning, fikk Recep, Ibrahim og Umit Can beskjed om at grunneieren ikke lenger ville ha dem som leietakere. Foto: TV3 Vis mer
Se Hellstrøm-video nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Brødrene Recep og Unal Can gledet seg over en stadig mer positiv utvikling etter at de hadde fått besøk av mesterkokken Eyvind Hellstrøm på sin restaurant «La Casita» i mai.

I episoden - som sendes på TV3 torsdag - gir Hellstrøm brødrenes spanske restaurant i Ski kommune det glatte lag blant annet fordi kokken ikke vil smake på sin egen mat, før han tvinger dem til å pusse opp restauranten, endre menyen og etablere nye rutiner på kjøkkenet.

- I starten fikk vi mye tøff kritikk og jeg ble litt sur, selv om jeg prøvde å skjule det. Men totalt lærte vi veldig mye av ham, og jeg ser på besøket som en positiv opplevelse, sier kokken Unal Can (45) til Seher.no.

Fremtiden så også positiv ut etter at Hellstrøm-visitten førte til at stadig flere kunder kom tilbake til restauranten. Men i juni fikk de to brødrene beskjed fra gårdeieren om at han ikke ønsket dem som leietakere lenger.

De innså til slutt at de ikke hadde noe annet å gjøre enn å flytte ut.

- Vi prøvde alt, men det nyttet ikke. Hellstrøm prøvde også å ta kontakt med gårdeier, men han hadde bestemt seg. Det kom som en stor overraskelse, akkurat da alt gikk oppover. Vi var klare for å stå på enda mer, med rådene vi hadde fått, sier Unal til Seher.no.

Etter å ha flyttet ut fra restauranten i juni, leter de to fortsatt etter nye lokaler i nærområdet.

- Vi har sett på noen lokaler, men foreløpig har vi ikke hatt økonomi til det. Vi satser på å holde oss i Follo, enten i Ski, Ås eller Vestby. Kanskje er det noen som har et lokale, som leser dette. I så fall må de gjerne ta kontakt, sier han til Seher.no.

«Hellstrøm rydder opp» ser du på TV3 torsdager kl 20.30. Finn ditt favoritt-program i Seher.nos TV-guide!

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hadde ikke smakt på sin egen mat på 27 år
[obj:media:9006]