Tvunget til å bytte navn etter mobbing

- De kalte meg «Lea So-fatty, Lea So-farty», forteller «Glee»-stjernen Lea Michele.

BYTTET NAVN: - Sarfati, det er mitt ekte navn. Men jeg kunne ikke bruke dette navnet på skolen, forteller Lea Michele, som her er avbildet med Ashton Kutcher. Foto: All Over Press
BYTTET NAVN: - Sarfati, det er mitt ekte navn. Men jeg kunne ikke bruke dette navnet på skolen, forteller Lea Michele, som her er avbildet med Ashton Kutcher. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Lea Michele (25) og Rachel Berry er ikke forskjellige i det hele tatt. Som karakteren hun spiller i suksess-serien «Glee», ble Michele nemlig mobbet kraftig da hun var yngre. Ifølge US Magazine gikk det så langt at hun ble tvunget til å bytte etternavn for at mobbingen skulle ta slutt.

- Sarfati, det er mitt ekte navn. Men jeg kunne ikke bruke dette navnet på skolen fordi de andre da kalte meg «Lea So-fatty, Lea So-farty», sier skuespilleren da hun onsdag var gjest i «The Tonight Show with Jay Leno».
 
25-åringen forteller at det var under en audition at hun for første gang bestemte seg for å bruke et annet etternavn enn sitt ekte.

- Da jeg var liten og var på min første audition, fikk jeg spørsmål om hva mitt etternavn var. Jeg svarte bare «Lea Michele», og det har vært navnet mitt siden den gang, erkjenner hun.

Lea Michele er derimot ikke den eneste stjernen som har blitt mobbet i sine tidligere år. Demi Lovato, Jessica Simpson og Eva Longoria har alle snakket åpent ut om problemene de har hatt med mobbing.

I september ble det kjent at den vakre «Glee»-skuespilleren har blitt singel igjen, etter at hun og Theo Stockman har gått hvert til sitt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: «Glee»-skjønnheten har blitt singel igjen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer