- Tvunget opp i sengen til Lady Gaga

Den tidligere assistenten har gått til søksmål.

I TRØBBEL: Lady Gaga blir beskyldt for å tvinge sin tidligere assistent til å sove i samme seng som seg selv mens de var på turnè. Nå saksøkes superstjernen for over 2 millioner kroner. Foto: All Over Press
I TRØBBEL: Lady Gaga blir beskyldt for å tvinge sin tidligere assistent til å sove i samme seng som seg selv mens de var på turnè. Nå saksøkes superstjernen for over 2 millioner kroner. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lady Gaga (26) er en av verdens mest berømte artister. Hun har solgt millioner av plater verden over og havner ofte i søkelyset for sine kontroversielle antrekk og sceneshow. Nå er artisten i trøbbel igjen.

Superstjernens tidligere personlige assistent Jennifer O'Neill, som jobbet for Gaga i to perioder over 13 måneder, saksøker «Alejandro»-sangeren fordi hun mener hun ikke har fått lønn for over 7000 overtidstimer under en turné i 2010.

Begge kvinnene har avlagt forklaringer, og i sin forklaring sier den eksentriske artisten blant annet at O'Neill ikke utførte de pliktene hun hadde. I følge dokumentene som New York Post har fått tak i kaller Lady Gaga sin tidligere assistent for en rotte, og påstår at hun måtte bære sin egen bagasje og pakke ut sine egne kofferter.

O'Neill på sin side sier at hun aldri fikk sitt eget hotellrom mens de var på turné, og at hun ble tvunget til å sove i samme seng som den sexy stjernen.

- Jeg var bokstavlig talt sammen med henne 24 timer i døgnet syv dager i uken. Det inkluderte å sove i samme seng som henne, fordi hun ikke sov alene. Alle de andre fikk sine egne hotellrom, men det fikk aldri jeg. Jeg ble heller ikke spurt om jeg ville ha eget rom, forklarte hun ifølge Mirror.

- Jeg hadde null privatliv. Ingen sjanse til å snakke med familie eller venner. Jeg hadde ikke mulighet til å ha sex om jeg ville hatt det. Det var ikke mulighet til noe.

Da den tidligere assistenten fikk spørsmål om hun følte at det å sove i samme seng som superstjernen var en del av jobben svarte hun:

- Ja, jeg følte at det var det.

Lady Gaga sa i sin forklaring at ingen av hennes ansatte får overtidsbetalt, og at O'Neill visste akkurat hva hun bega seg ut på.

- Hun visste at det ikke var overtidsbetaling. Jeg betalte henne aldri overtid den første gangen jeg ansatte henne, så hvorfor skulle hun få overtidsbetalt annen gang da?

«Bad Romance»-sangeren påpekte videre at alle hennes ansatte kun jobber åttetimersdager, men at timene er «spredt utover dagen», ifølge New York Post.

LES OGSÅ: - Han lå livløs og blødde fra munnen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer