Tvunget i terapi etter rehab

Frykter Lindsay Lohan aldri blir frisk uten psykolog-hjelp.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Denne uken kunne Lindsay Lohan (27) glede seg over at hun er ferdig med oppholdet på avvenningsklinikk.  

I mars ble den trøblete skuespilleren dømt til et 90 dagers opphold på rehab etter å ha avgitt falsk forklaring til politiet da hun krasjet inn i en annen bil i fjor sommer. I tillegg må hun utføre 30 dagers samfunnstjeneste.

LiLo har flere ganger prøvd å bli rusfri, og det er sjette gang skuespilleren var til behandling på rehab. Venner og familie nær stjernen har hele tiden fryktet for Lindsays liv, men melder denne gangen at hun har tatt oppholdet på alvor og at hun virkelig er på bedringens vei.

Men ansatte ved klinikken er fortsatt bekymret for stjernen og mener ifølge New York Post at hun «garantert kommer til å mislykkes», med mindre hun får nøye oppfølging av fagpersoner. En dommer har derfor bestemt at Lohan må til terapi minst tre ganger i uken. 

Lohan har allerede kalenderen full av oppdrag og avtaler. Det første hun gjorde etter rehab var å gjeste TV-showet «Chelsea Lately» der hun var medprogramleder sammen med Chelsea Handler. Hun skal også gjøre et lenger intervju med Oprah Winfreys TV-nettverk OWN. 

LES OGSÅ: Tok overdose bare 18 år gammel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer