TVNorge-stjerne ble tatt for doping

- Jeg ble veldig sjokkert og lei meg, sier realitystjernen.

DOPET: - Jeg ble veldig sjokkert og lei meg, sier realitystjernen om dopingepisoden i 1986. Her med TV-kollega Morgan Karlsson (t.v).  Foto: TVNorge / Kanal 5
DOPET: - Jeg ble veldig sjokkert og lei meg, sier realitystjernen om dopingepisoden i 1986. Her med TV-kollega Morgan Karlsson (t.v). Foto: TVNorge / Kanal 5 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ola-Conny Wallgren (49), kjent fra TVNorge-serien «Morgan og Ola-Conny i USA», har den siste tiden kunne nyte stor suksess på TV-skjermen. 

Den folkekjære TV-stjernen ble først kjent gjennom TV-serien «Ullared», før han og kollegaen Morgan Karlsson (40) fikk sin egen serie.

 - Livet leker. Jeg ble forelsket for noen måneder siden og trives med jobbene mine, sa Wallgren nylig til Expressen.

Etter at Ola-Conny ble rikskjendis har flere og flere ting fra fortiden hans sett dagens lys. Blant annet har TV-stjernen fortalt at han ble kraftig mobbet da han var yngre. Nå kommer nyheten om at han har blitt tatt for doping.

Den tidligere høydehopperen Stefan Holm (37) la onsdag ut et bilde fra en gammel statistikkbok på Twitter. Der kan man lese at Wallgren ble diskvalifisert fra en kulestøtkonkurranse for 27 år siden. Bakgrunnen for diskvalifikasjonen var at Ola-Conny var dopet.

- Jeg har vært friidrettsutøver. Jeg trente seks dager i uken og satset på kule. Det gikk egentlig veldig bra. Når jeg trente som mest fikk jeg vite at jeg måtte utføre en dopingkontroll to uker senere. Jeg syns det var spennende. Når resultatet kom viste det seg at prøven var positivt, forteller Wallgren til avisen Expressen.

Ola-Conny forsto ikke hvordan det skulle kunne stemme at han hadde fått i seg ulovlige midler. Men da han gikk gjennom alt han hadde spist og drukket begynte han å bli mistenksom ovenfor en spesiell type te realitystjernen drakk.

- Jeg trente mye og var redd for infeksjoner. For å holde meg frisk drakk jeg lakrisrot og kamillete. Det var små frø og det var årsaken til at jeg ble tatt for doping. Jeg forklarte det, men de trodde ikke på meg. Jeg ble veldig sjokkert og lei meg.

At Wallgren noen gang skulle ha falt for fristelsen for å bruke ulovlige midler benekter realitystjernen på det sterkeste.

- Jeg hadde aldri klart å leve med den løgnen. Jeg har alltid tatt avstand fra doping og narkotika. Hadde jeg visst det hadde jeg aldri drukket den teen, sier Wallgren til Expressen.

«Ullared» ser du på TVNorge kl. 20.30. Finn dine favorittprogrammer i Seoghør.nos TV-guide! 

LES OGSÅ: Plaget av mobbere i flere år 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer