REAGERTE: - Nå skjønner jeg hvorfor Lene Alexandra ikke ville kaste seg i vannet og svømme, hun kjenner vel TV-verdenen bedre enn meg, sa Linda Medalen etter at brystene henne ble vist på TV i en av «71 grader nord»-episodene. Foto: TVNorge
REAGERTE: - Nå skjønner jeg hvorfor Lene Alexandra ikke ville kaste seg i vannet og svømme, hun kjenner vel TV-verdenen bedre enn meg, sa Linda Medalen etter at brystene henne ble vist på TV i en av «71 grader nord»-episodene. Foto: TVNorge Vis mer

- TVNorge-sjefen ringte og beklaget

Linda Medalen avslører at TV-kanalen la seg langflate etter puppe-glipp.

Publisert
SEHER.NO: Denne uka ble det klart at Linda Medalen (45) trekker seg fra «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». I programmet mandag kom det nemlig frem at Medalen hadde fått i oppgave å representere Norge i Sudan som politirådgiver i FN.

Like før innspillingen av mandagens episode fikk hun beskjed om at hun måtte reise til Oslo for klargjøring i forbindelse med utreise.

I midten av mars skrev Seher.no at den tidligere fotballstjernen følte seg tråkket på etter at brystene hennes i en episode av «71 grader nord» ble eksponert på TV foran flere hundretusen TV-seere - mot hennes vilje.  

- Nå skjønner jeg hvorfor Lene Alexandra ikke ville kaste seg i vannet og svømme, hun kjenner vel TV-verdenen bedre enn meg. Jeg skulle ha hørt på henne da hun sa de ikke var å stole på, sa Medalen til Seher.no den gang.

Saken vakte oppsikt også i TVNorge-lokalene i Nydalen i Oslo, og like etter valgte kanalens kommunikasjonsdirektør Svein Tore Bergestuen å beklage overfor reality-kjendisen.

- Vi i TVNorge vil benytte muligheten til å beklage overfor Linda Medalen det som har skjedd. I TVNorge er vi opptatt av å behandle folk realt enten de er kjendiser eller vanlige folk. Når Linda nå reagerer er det vi som har gjort en feil. Vi skal ikke vise folk nakne hvis ikke det er krystallklart at det er greit. Så enkelt er det, sa Bergestuen.

Til Seher.no forteller Medalen at kanalen også tok kontakt med henne personlig i kjølvannet av debatten som raste den gang. Plutselig hadde hun nemlig TVNorge-sjef Harald Strømme på tråden.

- Ja selveste sjefen ringte og beklaget, erkjenner hun.

Selv har ikke Medalen fått sett «71 grader nord»-scenen der brystene hennes blir eksponert. Hun innrømmer dog at episoden nå er et tilbakelagt kapittel.

- Ettersom jeg er i Sudan har jeg ikke sett noen av episodene. Jeg har kun hørt om det gjennom familie, venner og media. Saken er ute av verden for min del, forteller hun til Seher.no.

Kommunikasjonsdirektør i TVNorge, Svein Tore Bergestuen, bekrefter overfor Seher.no at Harald Strømme var mannen som kontaktet Linda Medalen - og beklaget - kanalens puppeglipp.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: TVNorge: - Beklager, Linda! 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer