<strong>SKAPER SPLID:</strong> - Jeg hadde jo fått noen retningslinjer i forhold til oppførselen min, og tanken var å sette ut jentene litt, forteller Henriette Bruusgaard, som denne uken er å se som TV-sjekker i «Torsdag kveld fra Nydalen». Foto: TVNorge
SKAPER SPLID: - Jeg hadde jo fått noen retningslinjer i forhold til oppførselen min, og tanken var å sette ut jentene litt, forteller Henriette Bruusgaard, som denne uken er å se som TV-sjekker i «Torsdag kveld fra Nydalen». Foto: TVNorge Vis mer

TVNorge-kjendis klar for sjekke-TV

- Han er en fyr med veldig mange gode kvaliteter, mener Henriette Bruusgaard om Henrik Thodesen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Henriette Bruusgaard (29) har vært singel i snart tre år. Nå skal hun prøve å sjekke opp TV 2-komiker Henrik Thodesen i «Torsdag kveld fra Nydalen», skriver VG.

- Jeg synes at Henrik er en bra fyr med veldig mange gode kvaliteter. Han er morsom, snill og veldig god til veldig mye. Han er nesten litt nerdete, og irriterende flink. Men om han er sexy? Det vet jeg ikke altså, sier Henriette Bruusgaard til avisen.

Denne uka går 29-åringen inn som «kjendiswildcard» i sjekkeprogrammet «Henrik Thodesen søker kjæreste» i «Torsdag kveld fra Nydalen». Programmet er en parodi på tradisjonell sjekke-TV. Men deltagerne - de har søkt seg dit på seriøst grunnlag.

- Jeg hadde jo fått noen retningslinjer i forhold til oppførselen min, og tanken var å sette ut jentene litt. Det gjorde jeg på den mest usjarmerende måten jeg kunne. Men selv om jeg var der som skuespiller, måtte jeg selvsagt ha et åpent sinn i forhold til Henrik, forteller Henriette Bruusgaard til VG.

TVNorge-programlederen ble hentet inn for å skape splid blant jentene som i programmet prøver seg på Henrik. Selv har Bruusgaard vært singel siden 2008, da det slutt mellom henne og TV 2-reporter Morten Stokstad.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Skadet seg i «Camp Senkveld»  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer