<strong>SIER UNNSKYLD:</strong> - Når Linda nå reagerer er det vi som har gjort en feil. Vi burde fjernet denne sekvensen. Så enkelt er det, sier kommunikasjonsdirektør i TVNorge, Svein Tore Bergestuen til Seher.no. Til venstre på bildet sitter meddeltager Asgeir Bor Foto: TVNorge
SIER UNNSKYLD: - Når Linda nå reagerer er det vi som har gjort en feil. Vi burde fjernet denne sekvensen. Så enkelt er det, sier kommunikasjonsdirektør i TVNorge, Svein Tore Bergestuen til Seher.no. Til venstre på bildet sitter meddeltager Asgeir Bor Foto: TVNorge Vis mer

TVNorge: - Beklager, Linda!

TV-kanalen legger seg langflat etter puppeglippen i «71 grader nord».

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mandag kunne Seher.no avsløre at den tidligere fotballstjernen Linda Medalen (45) føler seg tråkket på etter at brystene hennes i mandagens «71 grader nord» ble eksponert på TV foran flere hundretusen TV-seere - mot hennes vilje.  

- Nå skjønner jeg hvorfor Lene Alexandra ikke ville kaste seg i vannet og svømme, hun kjenner vel TV-verdenen bedre enn meg. Jeg skulle ha hørt på henne da hun sa de ikke var å stole på, sa Medalen til Seher.no da.

Mandagens Seher.no-oppslag har vakt ikke gått upåaktet hen i TVNorge-lokalene i Nydalen i Oslo, og kanalens kommunikasjonsdirektør Svein Tore Bergestuen ønsker nå å beklage overfor Linda Medalen.

- Vi i TVNorge vil benytte muligheten til å beklage overfor Linda Medalen det som har skjedd. I TVNorge er vi opptatt av å behandle folk realt enten de er kjendiser eller vanlige folk. Når Linda nå reagerer er det vi som har gjort en feil. Vi skal ikke vise folk nakne hvis ikke det er krystallklart at det er greit. Så enkelt er det, sier Bergestuen til Seher.no.

Pressesjef i TVNorge, Ingerid Medhus, uttalte mandag til Seher.no at det var ukjent for kanalen at det forelå en avtale mellom Linda Medalen og produksjonsselskapet Nordisk Film om at hun ikke skulle vises forfra på TV-skjermen slik at brystene henne ble eksponert.

- Hva er da grunnen til at dere velger å beklage nå, Bergestuen?

- Når folk mener de ikke er behandlet realt av TVNorge, ja da har ikke vi gjort en god nok jobb. Det som kommer på lufta er vårt ansvar. I går var vi naturlig nok opptatt av å finne ut av hvilke avtaler som var gjort. Men når det er uklarhet rundt det, er det vårt ansvar, sier han.

Kanalen har nå også beklaget dette direkte overfor Medalen, som for tiden befinner seg i Darfur.

- Ja, vi har snakket med henne og beklaget det som har skjedd, sier Svein Tore Bergestuen til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Dette er helt fjernt og var ikke avtalen  


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer