BERGEN 20090509:  "Himmelblå"-stjernen Line Verndal og smboeren Torgeir Reiten får knapt tid til å se hverandre før september på grunn av sine travle jobber som skuespillere. Foto: SCANPIX
BERGEN 20090509: "Himmelblå"-stjernen Line Verndal og smboeren Torgeir Reiten får knapt tid til å se hverandre før september på grunn av sine travle jobber som skuespillere. Foto: SCANPIXVis mer

Tvinges vekk fra samboeren

"Himmelblå"-Line får knapt se kjæresten før september.

SEHER.NO: TV-serien "Himmelblå" har gjort Line Verndal til en av Norges mest populære skuespilere, men suksessen har også en bakside.

På grunn av innspillingen av den tredje sesongen som for tiden pågår i Nord-Norge, må 37-åringen tilbringe lange perioder vekk fra sin samboer Torgeir Reiten (31) og deres datter Hedda (3), som bor i familiens hjem i Oslo.

- Siden jeg har en sentral rolle i serien, blir det lite fritid. Men heldigvis får jeg muligheten til å ta en weekend hjemme hos min kjære av og til, sier hun til bladet.

Selv ikke når Line tar ferie fra "Himmelblå"-innspillingen i juli får hun se mye til samboren - som også er skuespiller.

Torgeir er nemlig travelt opptatt med spel på Røros i sommer, mens Line skal på reise med Care og TV-aksjonen.

- Som frilansere er vi nødt til å ta de tilbudene vi får, sier Torgeir til Her og Nå.

Innspillingen av den tredje sesongen av "Himmelblå" skal etter planen være ferdig i september.

LES OGSÅ: - Tor Olav fridde til Celina