Tvinges til psykologen

Alec Baldwin ville sende ekskona til terapi, men må nå gå dit selv.

KRANGLER: Kim Basingers advokat har hevdet at Alec har "seriøse følelsesmessige problemer". Foto: All Over Press
KRANGLER: Kim Basingers advokat har hevdet at Alec har "seriøse følelsesmessige problemer". Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Domstolen i Los Angeles har bestemt at skuespiilleren Alec Baldwin må til terapi.før han kan få se mer til sin 10 år gamle datter Ireland.


Selv om verken Alec eller ekskona Kim Basinger, kjent fra "L.A. Condidential",  var tilstede i retten, ga dommeren Alec en uke til å avgjøre om han ville godta en samtale med en oppnevnt psykolog. Dommer Maren E. Nelson sa i retten at hun ville ha profesjonell hjelp til å avgjøre hvorvidt Baldwin ville prøve å vende datteren mot sin mor om han ble tillatt ytterligere samvær med henne.


Baldwin og Basinger har kranglet så busta fyker om samværsretten til datteren helt siden de ble skilt etter syv års ekteskap i 2001. Begge har beskyldt hverandre for å ha en skrue løs og Alec krevde i retten i fjor at Kim skulle gjennomgå en psykologisk vurdering.


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer