Tvinges til lilla hårfarge i bryllupet

Kelly Osbourne fortviler.

NEKTES Å FARGE HÅRET: Kelly Osbourne har hatt lilla hår siden 2010 og vil gjerne farge det. Men hun får ikke lov av jobben. Isteden varierer hun med ulike frisyrer. Se bildespill nederst i saken!  Foto: All Over Press
NEKTES Å FARGE HÅRET: Kelly Osbourne har hatt lilla hår siden 2010 og vil gjerne farge det. Men hun får ikke lov av jobben. Isteden varierer hun med ulike frisyrer. Se bildespill nederst i saken! Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: Kelly Osbourne (28) ble nylig fridd til av kjæresten Matthew Mosshart (29). Det er stor sjanse for at hun må stå brud med lilla hår.
 
Realitykjendisen har nemlig signert en kontrakt som tvinger henne til å beholde den oppsiktsvekkende frisyren hun har hatt siden 2010.

Hvis hun har planer om å gifte seg i løpet av de neste to årene, må hun gå til alters med lilla hårfarge.
 
- Jeg er forpliktet til å ha denne hårfargen. Jeg kan ikke forandre den på to år. Da mister jeg jobben, forteller rockedatteren til Eonline.

 
Kelly er programleder i «The Fashion Police», og vil gjerne fortsette som det. Derfor kan hun ikke farge håret – selv om hun egentlig vil.
 
Hun innrømmer likevel at hun setter pris på oppmerksomheten håret gir henne – selv om fargen vanligvis blir sett på bestemødre med permanent.
 
- I England blir jeg kalt «Dronningen av bestemorsjentene» og jeg elsker det! Håret er en miks av grått, blått og lilla, forteller Kelly, som naturlig er brunette, til Eonline.

 
På tross av at hun ikke kan endre hårfargen – Osbourne er en mester i å variere frisyren med forskjellige oppsatser, løshår, hårbøyler og spenner. Når hun fyller 30 år må hun roe ned den elleville stilen, mener hun selv.
 
- Jeg er 27 år og har tre år igjen å ha det morsomt, sånn jeg ser det. Når du fyller 30 ser du ut som en idiot om du går rundt med regnbue-farget hår og alt mulig annet, har Kelly tidligere sagt under TV-programmet «The Talk», ifølge nettstedet Huffingtonpost.

LES OGSÅ:

ROCKA: Kelly Osbourne varierer stadig frisyren, selvom hun ikke kan farge håret. Her har hun løshår og solbriller - og ser nesten ut som hun er inspirert av pappa Ozzy Osbourne. Foto: All Over Press
RETRO: På den røde løperen har programlederen ofte håret oppsatt i en 60-tallsinspirert frisyre. Foto: All Over Press
HÅRBØYLE: Kelly pynter ofte sine lilla lokker med spenner eller hårbøyler, som her. Foto: All Over Press
TOPP: På Met-gallaen hadde realitystjernen kreppet håret og satt det opp i en kjempetopp. Hårbøylen var prydet med krystalledderkopper. Foto: All Over Press
ROMANTISK: Utslått hår og myke bølger gir en romantisk stil. Foto: All Over Press
RUFSETE: På kostymegalla nylig var Kellys lilla lokker satt opp en rufsete oppsats. Foto: All Over Press