Tvinges til å ta ferie

- Jeg er helt utslitt.

SLITEN: Skuespilleren er utslitt og vil nå ta en pause fra filmkarrieren.  Foto: All Over Press
SLITEN: Skuespilleren er utslitt og vil nå ta en pause fra filmkarrieren. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Leonardo DiCaprio (38) er i vinden som aldri før, og er aktuell i tre nye filmer. Han har fått mye ros for rollen som slaveeier i i den Norgesaktuelle «Django Unchained». 38-åringen ble nylig ferdig med innspillingen av Martin Scorseses «The Wolf of Wall Street», og snart kommer «The Great Gatsby». 

Nå merker kjekkasen at alt arbeidet begynner å ta på, og han forteller til den tyske avisen Bild at han vil ta en pause fra filmkarrieren. 

- Jeg er ganske sliten, og skal ta en veldig lang pause. Jeg har spilt i tre filmer de siste to årene og er helt utslitt, sier DiCaprio. 

Men han har ingen planer om å lene seg tilbake i sofaen. DiCaprio er blant annet en kjent miljøforkjemper og vil bruke tiden til å fremme ulike saker. 

- Jeg vil gjerne gjøre verden til et bedre sted. Jeg skal reise verden rundt å jobbe med miljøspørsmål, forteller han. 

DiCaprio er også svært dameglad, og etter at han gjorde det slutt med Erin Heatherton får han nå mer tid til sin nye flørt skuespilleren Margot Robbie. 
LES OGSÅ: Han overnattet hos henne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer