BITTER STRID: Kelly Rutherford og eks-mannen Daniel får ikke lenger lov til si andre setninger til hverandre enn de retten har godkjent, når de er sammen med barna. Foto: Stella Pictures
BITTER STRID: Kelly Rutherford og eks-mannen Daniel får ikke lenger lov til si andre setninger til hverandre enn de retten har godkjent, når de er sammen med barna. Foto: Stella PicturesVis mer

Tvinges til å snakke pent om eks-mannen

«Gossip Girl»-stjernen Kelly Rutherford mistet barna og hele formuen i skilsmissestriden. Nå har retten laget setninger om hva hun får lov å si til eks-mannen.

SEOGHØR.NO: I rollen som sosietetskvinnen Lily van der Woodsen i TV-serien «Gossip Girl» har skuespiller Kelly Rutherford (45) blitt godt vant til intriger og bitre familiefeider.

Men dramaet på TV-skjermen blekner mot kampen Kelly i fire år har ført i retten mot eks-mannen Daniel Giersch.

Etter at paret ble skilt i 2010 fikk de delt omsorgsrett for sine to barn Hermes (7) og Helena (4).

GIkk konkurs

GIKK KONKURS: Kelly Rutherford har brukt hele sin formue i kampen på å få sine barn tilbake til USA. Foto: Stella Pictures
GIKK KONKURS: Kelly Rutherford har brukt hele sin formue i kampen på å få sine barn tilbake til USA. Foto: Stella Pictures Vis mer

Men da Daniel flyttet til Frankrike med de to små, gikk Kelly til retten for å få barna tilbake til USA.

Men rettsstriden, som har kostet så mye at Kelly i juni måtte begjære seg selv konkurs, endte med at Daniel fikk lov til å bli boende i Frankrike med barna.

Krangelen har ifølge nettsiden Contactmusic skapt en så fiendtlig stemnning mellom de tidligere ektefellene at retten nå også må tvinge dem til å være høflige mot hverandre.

Tvinges til å snakke pent om hverandre

De to får kun lov til å si utvalgte setninger, som retten har godkjent, når de leverer barna til hverandre. I tillegg må Daniel, som også snakker tysk, kun uttrykke seg på engelsk, for at retten skal være trygg på at han ikke baksnakker Kelly på et annet språk.

Blant setningene som er godkjent er «Ha det moro med (den andre foresatte)» og «Vi snakkes i morgen», ifølge nettstedet.

Kelly Rutherford - som representerer seg selv fordi hun ikke har råd til advokater - har foreløpig ikke kommentert den siste utviklingen.

LES OGSÅ: Tapte kampen om barna