MÅ SLANKE SEG FOR Å FÅ ROLLER: - Hvis jeg hadde vært større, tviler jeg på at de hadde gitt meg rollen i "Mamma Mia", sier Amanda Seyfried til Esquire. Her er hun i en scene fra filmen sammen med Meryl Streep. Foto: Filmweb
MÅ SLANKE SEG FOR Å FÅ ROLLER: - Hvis jeg hadde vært større, tviler jeg på at de hadde gitt meg rollen i "Mamma Mia", sier Amanda Seyfried til Esquire. Her er hun i en scene fra filmen sammen med Meryl Streep. Foto: FilmwebVis mer

Tvinges til å slanke seg

- Det er et helvete og veldig skrudd, sier "Mamma Mia"-stjernen. Hun spiser spinat til middag.

SEHER.NO: Amanda Seyfried har gjort braksuksess som skuespiller etter innsatsen som Sophie i den populære «Mamma Mia»-filmen, men nå avslører 24-åringen at populariteten har en dyster bakside.

Filmstjernen føler nemlig et sterkt press for å holde seg tynnest mulig, for å sikre seg nye roller på lerreret.

- Det er et helvete og veldig skrudd, men jeg ville ikke fått roller ellers. Hvis jeg hadde vært større, tviler jeg på at de hadde gitt meg rollen i «Mamma Mia», sier hun til bladet Esquire, ifølge Daily Mail.

I tillegg til daglige joggeturer og turer på treningssenteret, hevder Seyfried hun knapt spiser annet enn grønnsaker.

- Det er intenst og skrekkelig på et vis. Hva jeg hadde til lunsj i går? Spinat. Bare spinat. Spinat og noen frø.

- Hvis jeg ikke løp og trente, er det ikke mulig at jeg kunne være så tynn. Men jeg må holde meg i form, fordi jeg er en skuespiller.

I tillegg til «Mamma Mia» fikk Amanda i fjor mye oppmerksomhet for sitt kyss med Megan Fox i filmen «Jennifer's Body». For tiden reiser hun rundt for å promotere sin nyeste film «Dear John», som har norsk premiere 21. mai, og hun har også gjort stor suksess i TV-serien «Big Love».

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!  
 
LES OGSÅ: - Ubehagelig å kysse Megan