Tvinges til å sette livet på pause

- Jeg har fått matvarene levert på døren fordi jeg ikke har hatt krefter til å gå ut.

SLÅTT UT AV SYKDOM: Aylar Lie sier til Seher.no at hun må ta pause fra både jobb og studer fordi en sykdom har tvunget henne til å holde sengen i flere uker. Foto: Stella
SLÅTT UT AV SYKDOM: Aylar Lie sier til Seher.no at hun må ta pause fra både jobb og studer fordi en sykdom har tvunget henne til å holde sengen i flere uker. Foto: Stella Vis mer
SEHER.NO: Fjorårets «Skal vi danse»-finalist Aylar Lie (27) fulgte med fra salen, da Atle Pettersen lørdag gikk til topp i årets verson av TV 2-konkurransen.

Til Seher.no avslører imidlertid den norske modellen og artisten at det for henne ikke har blitt tid til mye dansing etter at hun måtte gi tapt for Åsleik Engmark i fjorårets finale.

Aylar slet mye med sykdom under deltagelsen i «Skal vi danse» i fjor og den siste tiden i år. Nylig var hun også innlagt på sykehuset.

- Jeg har vært utslitt og vært sengeliggende i flere måneder nå, det har vært tilfeller hvor jeg ikke har sett dagslys på flere dager fordi jeg har ligget rett ut, og har da fått matvarene levert på døren fordi jeg ikke har hatt krefter til å gå ut, men jeg ønsker ikke å snakke mer om dette, sier hun til Seher.no.

- Det er hyggeligere å fokusere på gladsaker som at jeg for eksempel har nylig fullført årsstudiummet mitt i medisin grunnfag på Bjørknes Høyskole. Jeg har nemlig fått lest masse hjemmeifra de gangene jeg var oppe fra sengen.

Modellen presiserer at sykdommen ikke har med hjernerystelse hun pådro seg under fjorårets «Skal vi danse», eller lungebetennelsen hun fikk i samme periode.

- Det var mange som ristet på hode for at jeg løp maraton med lungebetennelse og danset med hjernerystelse under deltagelsen i Skal vi danse i fjor, men jeg er av den typen som går på jobb selvom jeg har førti i feber. Jeg tror mye ligger i hode og det blir hva vi selv gjør det til.  Jeg kom jo til finalen til tross for sykdommer, så jeg angrer ikke på deltagelsen og er veldig glad for at jeg presset meg selv så hardt. Men jeg har måttet ta en lang pause for å samle opp krefter igjen i ettertid, sier Aylar.

Når hun nå blir helt frisk igjen, satser Aylar på å forstette pokerspillingen i samarbeid med Team Betsson og student-tilværelsen, men akkurat hva er hun ikke sikker på hun skal velge å studere videre.

- Jeg vurderer å ta to år påbyggende å ta en Bachelorgrad i ernæring på Bjørknes Høyskole, men jeg ønsker også å studere medisin i Norge, men da må jeg isåfall ta opp tre fag for å kunne nå kravene til å komme inn. Men jeg blir i Norge uansett, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Baby ingen hindring for dansecomeback