SELGER HUSET: Carl I. Hagen og hans kone Eli må selge huset sitt på grunn av Carl Ivars store smerter i hoftene. Foto: SCANPIX
SELGER HUSET: Carl I. Hagen og hans kone Eli må selge huset sitt på grunn av Carl Ivars store smerter i hoftene. Foto: SCANPIXVis mer

Tvinges til å selge huset

Smertene i beinet ble for sterke for Carl I. Hagen.

SEHER.NO: Etter å ha slitt med smerter i hoftene i lang tid, har tidligere FrP-formann Carl I. Hagen (65) og hans kone Eli (61) bestemt seg for å selge eneboligen de kjøpte for tre år siden.

- Det er en av hovedgrunnene til at vi selger huset, sier Carl I. Hagen - som om kort tid skal legges inn til hofteoperasjon - til VG.

- Huset er sånn at inngangen er nede, stue og kjøkken i midten, mens vi til vanlig oppholder oss i øverste etasje, der blant annet TV-stuen er. Så det blir opp og ned trapper hele tiden.

I annonsen til huset - som legges ut med en prisantydning på 11 millioner kroner - reklameres det blant annet med eksklusive innredninger, Ex-comfort styringssystem for gulvvarme, trådløst Bose-anlegg og innbrudds- og brannalarm fra Securitas.

Dersom ekteparet Hagen får solgt huset til prisantydningen, vil de tjene 3,6 millioner i forhold til det de ga for det i 2006.

Se bilder fra Carl I. Hagens hus her (ekstern lenke).

Carl I. Hagen - som forbereder seg på å begynne i en deltidsstilling i et PR-byrå når han forlater Stortinget om kort tid - hevder han ikke hadde noen praktisk mulighet til å bli boende i huset på Bestum.

- Det er ikke fryktelig vondt hele tiden, men en vedvarende smerte som er der hele tiden. Når jeg våkner klokken fire om natten blir det ikke noe mer søvn, fordi jeg ligger og vrir meg og har det vondt, sier han til VG.

Carl Ivar og Eli skal allerede ha kjøpt seg ny bolig i samme område som huset, men vil foreløpig ikke si noe om hvor den ligger.

Har du et kjendistips? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg trodde Eli var singel