Tvinges til å jobbe på sin egen bursdag

Gravide Tone Damli får ikke feire 26-års dagen slik hun selv vil.

BURSDAGSBARN: Lørdag fyller Tone Damli 26 år. Bursdagen tilbringer hun på «Idol»-audition i Bergen der hun er en del av dommerpanelet. Her gjester hun «Senkveld».  Foto: FameFlynet Norway
BURSDAGSBARN: Lørdag fyller Tone Damli 26 år. Bursdagen tilbringer hun på «Idol»-audition i Bergen der hun er en del av dommerpanelet. Her gjester hun «Senkveld». Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag fyller Tone Damli 26 år. Den gravide popstjernen er i full gang med innspillingen av «Idol» der hun er en av dommerne, og må bruke bursdagen til å jobbe.

sin blogg skriver sangeren at hun forbereder seg på en lang arbeidsdag.

«Ååååå, har eg forresten glømt å nemne eg har bursdag på lørdag?!?! HIPPHIPPHURRA!!! Egentlig bruka eg alltid å ha fri på dagen min, den er hellig, men for andre året på rad, så treffe Idol på bursdagen min, og eg slite litt med å få flytta på heile produksjonen, gitt, skriver Damli.»

I fjor satt hun også i dommerpanelet da hun fylte 25 år, og publikum i salen overrasket da Tone med å synge bursdagssangen i TV-pausen.

- Det er den beste bursdagsfeiringen! sa Tone i fjor.

Feirer med Markus

BLIR FORELDRE: I mai blir Tone og kjæresten Markus Foss foreldre for første gang. Paret venter en liten jente.  Foto: Tor Lindseth
BLIR FORELDRE: I mai blir Tone og kjæresten Markus Foss foreldre for første gang. Paret venter en liten jente. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Men det spørs om ikke årets bursdag blir hakket bedre. Tone venter sitt første barn med kjæresten Markus Foss, som blir med på en feiring i Bergen etter lang arbeidsdag som dommer.

- SÅ, da blir det ein lang audition-dag, men forhåpentligvis litt kos og feiring på kvelden etter jobb. Markus skal vere med meg på tur, det e kjekt, da sleppe eg å våkne aleine på eit hotellrom på dagen min... Ser for meg at det hadde vore litt stusselig.

I mai har Tone termin og TV 2 har flere vikarer på plass dersom hun plutselig må til fødestuen.

- Jeg forstår at TV 2 har spennende tanker for hvordan de skal løse mitt lille fravær. Og så blir det jo ekstra spennende da, å komme tilbake å se hvilke deltakere som de andre har sluppet gjennom nåløyet uten at jeg har hatt mulighet til å sette ned foten, sa Tone til TV 2 tidligere i år.

LES OGSÅ: - Jeg begynner å bli tung i kroppen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer