Tvinges til å flytte «Paradise Hotel»

TV3s nye drømme-hotell ble lagt ned før det hadde åpnet.

COMEBACK: Triana Iglesias kan neste år igjen ønske TV-seerne velkommen til «Paradise Hotel» fra Mexico, etter at været satte en stopper for planene om å flytte innspillingen til Colombia. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
COMEBACK: Triana Iglesias kan neste år igjen ønske TV-seerne velkommen til «Paradise Hotel» fra Mexico, etter at været satte en stopper for planene om å flytte innspillingen til Colombia. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Etter å ha spilt inn to sesonger av den populære og skandaleombruste realityserien «Paradise Hotel» i Mexico, bestemte TV3 seg tidligere i år for å flytte produksjonen til nye og mer luksuriøse omgivelser i Colombia.

Men nå kan Seher.no avsløre at hotellet i Santa Marta, som var spesialdesignet for «Paradise Hotel»-innspillingen, likevel ikke får besøk av festglade norske realitydeltakere.

Kraftig regnvær og flom i nord-Colombia, som følge av værfenomenet «La Nina», har tvunget TV3 til å endre planene.

- Vi har en stund jobbet med alternative innspillingssteder til Colombia. Etter å ha sett på mange muligheter, skal vi nå tilbake til Mexico og Milagro, der de to forrige sesongene ble spilt inn, sier Glenn Ø. Støldal i TV3, til Seher.no.


Over 5000 nordmenn har hittil søkt om å få være med i den neste runden av «Paradise Hotel», som i fjor endte med seier til Tine Helene Valle (23) og Carl Eliassen (23).

Støldal frykter ikke at endringen i innspillingsplanene skal slå negativt ut for den nye sesongen, som starter innspillingen i januar.

- Forholdene tatt i betraktning, er vi godt fornøyd med å være tilbake til et sted både TV-seerne og crewet kjenner godt. Det lover godt for kommende sesong.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: