PUPPETAPE: Pamela Anderson må bruke puppetape under både øvelsene, samt de direktesendte episodene av «Dancing with the Stars». Her med dansepartner Damian Whitewood.  Foto: All Over Press
PUPPETAPE: Pamela Anderson må bruke puppetape under både øvelsene, samt de direktesendte episodene av «Dancing with the Stars». Her med dansepartner Damian Whitewood. Foto: All Over Press Vis mer

Tvinges til å bruke puppe-tape

- Jeg liker det ikke. De plager meg, og brystene sprekker gjennom dem...

SEHER.NO:  Tidligere «Baywatch»-stjerne Pamela Anderson (42) er ikke kjent for å være typen som liker å dekke seg til, og har ved flere anledninger blottet både bryst og rumpe under offentlige tilstelninger.

I disse dager er den barmfagre blondinen en av kjendisdeltagerne i den amerikanske utgaven av «Skal vi danse» - «Dancing with the Stars». Og produsentene bak programmet skal nå være livredde for at Anderson ved et uhell kan komme til å blotte et av brystene på direktesendt tv.

Ifølge Female First har de derfor «tvunget» Pamela til å ha såkalt «puppetape» over brystvortene under sine opptredner, slik at de er dekket dersom antrekket plutselig skulle falle ned.  

I et intervju med KIIS-FM-programleder Ryan Seacrest innrømmet 42-åringen at hun ikke synes noe om plastrene.

- Puppe-plastrene blir levert under hver øvelse og overalt hvor jeg går. De bare gir dem til meg. Jeg liker det ikke. De plager meg, og brystene sprekker gjennom dem uansett...Det er jo bare en brystvorte! sier hun.

«Baywatch»-stjernen mener at tv-sjefene er så ekstreme fordi ABC er livredde for et kostyme-uhell som ville stride mot amerikanske fjernsynsregler. 

- Jeg er litt sånn «hallo, ingenting kommer til å falle, eller sprette ut». Jeg vet ikke hva det er . Disse kostymene jeg har på meg er mye mindre avslørende enn det profesjonelle dansere har på seg, sier hun. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Dette ble for mye for tv-seerne